Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

Toszka 09:15, 08 maj 2016

problem z narzędziami znam z autopsji
Lubię mieć wszystko pod ręką i w efekcie bywa, że w altanie mam narzędziownię, a potem się wkurzam (przecież nie mogę sama na siebie) że miejsca nie ma by posiedzieć
gobasia 10:16, 08 maj 2016

Ale u Ciebie pieknie powojniki kwitną ...muszę obserwować ,bo też będe chciała posadzić przy siatce może mi jakieś polecisz ,warte grzechu
katel 12:20, 08 maj 2016

Toszka napisał(a)
Lubię mieć wszystko pod ręką i w efekcie bywa, że w altanie mam narzędziownię, a potem się wkurzam (przecież nie mogę sama na siebie) że miejsca nie ma by posiedzieć

Ja nie miałam określonych miejsc na poszczególne narzędzia i odstawiałam je tam gdzie akurat trochę wolnej przestrzeni było a potem znalezienie czegokolwiek to dramat .
gobasia napisał(a)
Ale u Ciebie pieknie powojniki kwitną ...muszę obserwować ,bo też będe chciała posadzić przy siatce może mi jakieś polecisz ,warte grzechu

Gobasiu te ze zdjęć piękne, nie trzeba ciąć, kwitną wiosną ale one byłyby idealne na wysoką siatkę bo dołem całkiem łyse, poobserwuje je jeszcze może lepiej będzie jak się rozrosną. Na siatkę polecam z grupy Viticella:
http://www.clematis.com.pl/pl/encyklopedia?view=SearchResults&nazwa=&grupa_clematis=viticella&wielkosc_kwiatow=0&wysokosc_od=&wysokosc_do=&przyrost_od=&przyrost_do=&ciecie_typu=&strefa_od=&strefa_do=&Szukaj=Szukaj
Wielkokwiatowe Późno kwitnące:
http://www.clematis.com.pl/pl/encyklopedia?view=SearchResults&nazwa=&grupa_clematis=wielko_pozno&wielkosc_kwiatow=0&wysokosc_od=&wysokosc_do=&przyrost_od=&przyrost_do=&ciecie_typu=&strefa_od=&strefa_do=&Szukaj=Szukaj
Z własnego doświadczenia mogę polecić Ernesta Markhama i Violę, nie mam ich jeszcze za dużo więc doświadczenie skromne.
Dziś oddech łapię to spokojnie mogę wstawić już zdjęcie trzech skrzyń - ziemia jeszcze nie uzupełniona, nie posprzątane, bez kamyczków i jeszcze brak trochę kostki ale to już kosmetyka .

iwka 12:28, 08 maj 2016

Toszka napisał(a)
jejku mam to samo i zła jestem na siebie zawsze jak muszę ogarnąć bałagan

Kasiu clematisy piękne, ten niebieski cudny
Kasya 13:21, 08 maj 2016

spore te skrzyneczki moje juz wszystkie obsadzone
agnieszka_m 14:19, 08 maj 2016

Fajne skrzynie
Ja mam tez pierwszy raz i jak narazie jestem bardzo zadowolona
Piękne powojniki
AnnaCh 15:19, 08 maj 2016

Kasiu efekty prac widać od razu Skrzynie wyszły Ci super, a zobaczysz jak się wygodnie w nich warzywa uprawia
AgaeM 15:24, 08 maj 2016

Skrzynie super. Mam pytanko u siebie. Dzienx.
Dominika11 15:28, 08 maj 2016

ale suuuper skrzynie
Anda 16:52, 08 maj 2016

Powtórzę za innymi: super skrzynie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies