Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

UrsaMaior 22:11, 09 cze 2024

Przestanę tu wchodzić, przysięgam! Co wizyta, to stres. Jak tak można???;D
Juzia 22:14, 09 cze 2024

I wychodzi na to.. że Hania szczędziła nam widoków ze swojego ogrodu...
Brzydko

Gruszka_na_w... 22:24, 09 cze 2024

Juzia napisał(a)
I wychodzi na to.. że Hania szczędziła nam widoków ze swojego ogrodu...
Brzydko

Juzia, nie grzesz! Chyba mam drugie miejsce po Sylwii w ilości wstawianego spamu zdjęciowego. Ostatnio się nieco ograniczyłam, bo ruch na forum zmalał.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
darkowa 22:28, 09 cze 2024

Haniu ja zawsze zaglądam, ale nie
wypowiadam się
Jest pięknie
Gruszka_na_w... 22:29, 09 cze 2024

UrsaMaior napisał(a)
Przestanę tu wchodzić, przysięgam! Co wizyta, to stres. Jak tak można???;D

Następna grzesznica. Jaki stres? I to pisze posiadaczka jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum. A wizyta gości w ogrodzie to rzeczywiście wywołuje lekki stresik u właściciela, ale wytłumaczyłam sobie, że w razie dramatu zwalę wszystko na swój zgrzybiały wiek (nie dowidziałam, nie zdążyłam, nie miałam siły).
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 22:31, 09 cze 2024

darkowa napisał(a)
Haniu ja zawsze zaglądam, ale nie
wypowiadam się
Jest pięknie

Krysiu, dziękuję. Ty pewnie wkrótce otrzymasz tytuł ogrodowiskowej "cichociemnej". Wchodzisz sobie na forum nocą po cichutku.
UrsaMaior 22:32, 09 cze 2024

Haha Przepięknie masz! Jaki warzywnik! Ja warzywnikowa nie jestem, ale pozazdrościłam Lecę jeszcze raz oglądać.

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Następna grzesznica. Jaki stres? I to pisze posiadaczka jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum. A wizyta gości w ogrodzie to rzeczywiście wywołuje lekki stresik u właściciela, ale wytłumaczyłam sobie, że w razie dramatu zwalę wszystko na swój zgrzybiały wiek (nie dowidziałam, nie zdążyłam, nie miałam siły).
Magleska 22:35, 09 cze 2024

oplułam monitor n
co jak co ,ale energii życiowej ,to niejedna by mogła się od Ciebie nauczyć

Gruszka_na_w... 22:36, 09 cze 2024

Judith napisał(a)
Ale fajne odwiedziny!
Zdjęcia - co oczywiste - pokazują ogród zupełnie inaczej . To niezwykle, że każda i każdy z nas ma swój sposób widzenia ogrodu i pokazujemy zazwyczaj zbliżone kadry. Dopiero odwiedzające osoby pokazują ogród z innej perspektywy i to jest super fantastyczne .

Wydaje mi się, że większość zdjęć robię z szerokim planem. Nie mam dobrego sprzętu do robienia intersujących zbliżeń, czy też fotografii makro. Monia i Magda miały dobry sprzęt, to niewątpliwie ma wpływ na lepsza jakość zdjęć. Ale...jakie by te zdjęcia nie były, to i tak ogród w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej.
Mnie najbardziej ucieszyło stwierdzenie dziewczyn, że wewnątrz ogrodu nie ma poczucia, że zabudowa w tej okolicy jest taka gęsta.
Basieksp 22:40, 09 cze 2024

Tak jak zauważyła Alicja, jakby dwa, podobne ale różne ogrody ale oby dwa baaardzo ładne, zadbane i zaplanowane pod każdym względem No i ten warzywnik i jeszcze ten uśmiechnięty piesio, słodziak