Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Sebek 18:03, 21 lip 2011

Ale faaajnie zdjęcie - choć ja bym pod zimną wodę nie wszedł

Wypoczywaj, moja ciocia też jest od wczoraj w Chorwacji
hania 18:10, 21 lip 2011

Gratuluję wyboru....wakacji oczywiście,jeśli Dubrownik to super miejsce!
monteverde 18:36, 21 lip 2011

miłych wakacji
Gardenarium 20:14, 21 lip 2011

Kasiu, miłych wakacji i czekamy ..

Instagram Ogrodowiska
greglis 09:59, 12 sie 2011

Witam powakacyjnie...
Chcialoby sie powiedzieć to radośniej ale jakoś nie mam nastroju... Urlop minął szybciutko, naladowałam slońcem baterie ale rozladowały mi sie jak zobaczyłam moj ogródeczek po przyjeździe
Z moich ukochanych pomidorków nie zostalo nic, staly takie smetne ususzone kikuty z gnijacymi pomidorkami, deszcze daly im popalić, zerwałam kilka zielonych ale całe w plamach są
wszystko co kwitlo gdzieś zgubilo kwiaty, chwasty rozsialy sie na potęgę a co nie zgnilo od nadmiaru wody zaatakowaly slimaki, nawet za róże sie zabrały
Podjechałam zaraz do kilku miejsc żeby dokupić coś kwitnącego , zeby troche radości wprowadzić a w szkólkach jakiś pomorek, albo wrzosy albo jeżówki...
czy są szanse na jeszecze kwitnące jakieś roslinki, poradzcie prosze bo jestem zupełnie załamana
jedyna nadzieja sa jeszcze róże, usunęlam ususzone szczatki, maja troche paków, niektóre kwitną
buuu nie bylo mnie troche ponad 2 tygodnie a w ogrodzie zmiany jakbym go na 2 miesiace zostawiła
Agnieszka 10:31, 12 sie 2011

Kasiu, wszyscy tego doświadczamy. Tegoroczna aura nie jest łaskawa dla naszych ogrodów. Ale przetrwamy !!!
ibizaa 11:25, 12 sie 2011

Witaj, przejrzałam prawie cały wątek Twój... no zostało mi moze 10 pierwszych stron bo tak od tyłu jakos zaczełam oglądac, iiiiiiii jestem zachwycona piekny domek, piekny ogród, wszystko takie delikatne i stylowe - rewelacja!!!!
Pszczelarnia 13:58, 12 sie 2011

Greglis, nie martw się! To niejako normalne. Zaraz w szkółkach będą trawy, brunery i inne takie. Jesień nas jeszcze fajnie zaskoczy!
Sebek 14:50, 12 sie 2011

Kasiu - ogród bez naszej troski niestety zaczyna żyć własnym życiem - nic na to nie poradzimy. Lecz wiem, że dasz sonie radę i ogród odzyska wcześniejszy urok. Powodzenia
Gardenarium 22:05, 12 sie 2011

U mnie pochorowały się kaczory Same straty

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies