Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Pszczelarnia 16:20, 09 lip 2012

I po to człowiek jedzie na urlop, żeby po powrocie rzucić się w wir przeróbek ogrodowych?
Jak to wysiejesz to kolejny etap: szkółka przydomowa.
greglis 17:23, 09 lip 2012

Wiry przeróbek to ja już widziałam od pierwszego dnia A to taka mała wizja przed i po

przed

po
Sebek 18:14, 09 lip 2012

Nooo - bardzo ciekawy będzie ten przedogródek - jak się przyjedzie z Anglii to nic tylko o angielskich rabatach się marzy Tylko czy nie zmieściłaby Ci się tam obwódka z bukszpanu, żeby była piękna cały rok?

No i drzwi - też pomysł po powrocie z Anglii czy sam od siebie?
Michael 19:39, 09 lip 2012

Czyste szaleństwo !!!! może chcesz i u mnie porobić
Pszczelarnia 09:12, 10 lip 2012

Jak człowiek przyjedzie z Anglii, to marzy o klimacie angielskim, cokolwiek by to znaczyło, po prostu marzy.
Enya73 09:14, 10 lip 2012

haika napisał(a)

Kasiu, a gdzie się kupuje takie mebelki? Fotele to chyba Ikea, ale stolik???
Pewnie sama malowałaś???

Mebelki cudne, ale obawiam się, że to nie jest IKEA
Przepiękna aranżacja! Jestem zachwycona Twoim ogrodem i wspaniałym domem. Proszę o więcej zdjęć
Enya73 09:37, 10 lip 2012

greglis napisał(a)

Przepraszam że się wtrącę , a gdzie jeszcze można o Was poczytać ? Lubię fajne blogi

Moj blog to jest tu
www.wstyluretro.blogspot.com

Kasiu, twoje prace są niesamowite. Szczególnie zapamiętałam kolaż pt. "KORPORACJA".
Świetnie oddałaś temat. Balon unosi nas w górę, a im wyżej lecimy, tym większą czujemy obawę, że ktoś przekłuje ten balon, a my możemy zaraz spaść.
greglis 10:33, 10 lip 2012

Enya73 napisał(a)

Kasiu, a gdzie się kupuje takie mebelki? Fotele to chyba Ikea, ale stolik???
Pewnie sama malowałaś???

Mebelki cudne, ale obawiam się, że to nie jest IKEA
Przepiękna aranżacja! Jestem zachwycona Twoim ogrodem i wspaniałym domem. Proszę o więcej zdjęć

Foteliki to IKEA, polowałam na nie od zeszłego roku, niestety wtedy wiosenna kolekcja jakoś mi uciekła, poduchy też ikeowe. A stolik z marketu budowlanego, oczywiście przemalowany
greglis 10:37, 10 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Jak człowiek przyjedzie z Anglii, to marzy o klimacie angielskim, cokolwiek by to znaczyło, po prostu marzy.

O zmianach przodu juz myślałam wcześniej, jakoś nie miałam pomysłu a wkurzał mnie ten trawnik bo słaby bardzo jest. Jeszcze jako tako wygląda zaraz po cięciu ale kilka dni później masakra. Doznałam olśnienia na wycieczce. W najbliższą sobotę robię kurs po szkółkach i zaczynam metamorfozę. Zapewne tylko częściowa ale finisz za rok co to jest rok w porównaniu z dziesiątkami lat angielskich ogrodów
greglis 10:38, 10 lip 2012

Enya73 napisał(a)

Przepraszam że się wtrącę , a gdzie jeszcze można o Was poczytać ? Lubię fajne blogi

Moj blog to jest tu
www.wstyluretro.blogspot.com

Kasiu, twoje prace są niesamowite. Szczególnie zapamiętałam kolaż pt. "KORPORACJA".
Świetnie oddałaś temat. Balon unosi nas w górę, a im wyżej lecimy, tym większą czujemy obawę, że ktoś przekłuje ten balon, a my możemy zaraz spaść.

A dziekuje bardzo