Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Sebek 10:04, 24 lip 2012

Kasiuuuuu - ale Ci wszystko bujnie rośnie w tym roku - nie wiem co dajesz tym roślinom ale dawaj pół
baraga1904 10:18, 24 lip 2012

...Kasiu masz wspaniały dom i ogród...odwiedziłam twojego bloga i jestem pod ogromnym wrażeniem..artystka z Ciebie wielka...podziwiam...Pozdrawiam
greglis 10:28, 24 lip 2012

Sebek napisał(a)
Kasiuuuuu - ale Ci wszystko bujnie rośnie w tym roku - nie wiem co dajesz tym roślinom ale dawaj pół

Sebku ja mysle ze to ta pogoda, cieplo i mokro. A surfinie dodatkowo zasilam prawie przy każdym podlewaniu. Tylko zajmuje mi to ok 2 godz dziennie aż sie boje teraz na urlop pojechać.
Ale radość z przebywania w ogrodzie nieprzeliczalna.

Mam cichą nadzieję że sąsiedzi (wpadają zachwyceni ilością kwiatów) będą sie zarażać bo u nich bezproblemowo trawniki i iglaki, smutno...
Acha, jestem po rewolucji ogrodowej
greglis 10:29, 24 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
...Kasiu masz wspaniały dom i ogród...odwiedziłam twojego bloga i jestem pod ogromnym wrażeniem..artystka z Ciebie wielka...podziwiam...Pozdrawiam

dziekuję na razie wizje artystyczne zawieszone do jesieni cierpię na chroniczny brak czasu
GabiK 10:34, 24 lip 2012

Nie dziwię się sąsiadom. U mnie pod domem 6 doniczek, a dalsza sąsiadka spacerująca z dzieckiem zagadała, że tak ładnie.
U reszty chwasty lub tuje w szpalerze.
betysia 10:49, 24 lip 2012

Witaj Kasienko serdecznie ...

a wiec na poczatku dziekuje slicznie za zagladanie do mnie i milusie slowa....
ale ja od dawnaaaa , zanim zalozylam konto na ogrodowisku i wlasny watek bylam juz wiele razy u Ciebie ....i zakochalam sie bez pamieci....
juz pisalam wczesniej kolezance,ze ogladalam dziesiatki ogrodow, pieknych ogrodow...ale jak to zwykle bywa czlowiek zawsze by cos malego zmienil...a w Twoim nie tknelabym NIC !!!!!!
Niebianska oaza harmoni, spokoju, kolorow jakie uwielbiam ... no kocham i juz!!!!!!
Od pierwszego zdjecia mozna wyczuc artystyczna dusze wlascicielki......
z wielkim utesknieniem czekam na kolejne zdjecia....

p.s
bloga oczywiscie znam ...co by nie bylo !
i....Twoje zdjecia w angielskim ogrodzie...naturalne i tak urokliwe,ze wracalam do nich kilkakrotnie ... cudowna kobieta z Ciebie..., piekna i naturalna... i do tego artystka...
pozdrawiam i do zobaczenia niebawem!!!!
Konstancja30 10:58, 24 lip 2012

Kasiu a dlaczego nie widzę fotek z rewolucji ... napisz choć w czym przewrót był ))
TheMagda 11:19, 24 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
Kasiu a dlaczego nie widzę fotek z rewolucji ... napisz choć w czym przewrót był ))

Podłączam się pod wniosek formalny
Czekam na fotorelację
Evchen 11:35, 24 lip 2012

Madzioskoczek napisał(a)

Podłączam się pod wniosek formalny
Czekam na fotorelację

I ja
Bez zdjęć to nie rewolucja!
greglis 12:04, 24 lip 2012

Moja rewolucja
najpierw w trakcie

w sumie zostały wywiezione trzy takie kontenery trawy i ziemi = kilkanaście ton

a to z tylu domu, kolejny trawniczek zlikwidowany

Ziemia została wybrana na jakieś 40- 50 cm i dwie ogromne przyczepy ziemi wsypane na nowo.
Teraz mogę sadzić