z planowania rabat jest kiepska rok temu sadziłam frontowa rozanke ...planowana z dziewczynami na forum ...i teraz jesienia bede reorganizowac ja ...bo sie nie sprawdza tak jakbym chciała czy nowy pomysł sie sprawdzi ? tez nie wiem ...tak wiec u mnie przesadzanki w ciagłym uzyciu ...chwilowo końca nie widzę
Ojojoj, ale dylematy... Nie umiem niestety doradzić, ale ciekawa jestem co wymyślisz .
Też chętnie zobaczę ciętego derenia. Moje cięłam tylko raz wiosną i wyrosły jak głupie. Przycięłabym ale teraz już chyba za późno... W przyszłym roku czeka je dwukrotne cięcie .
Świerka raczej nie ruszę. Za duże ryzyko. Rośnie tam 3 lata i nie choruje - tfu, tfu. Jakby po przesadzeniu zaczął chorować to eM by mnie zliczował Broni każdego dużego drzewa w naszym ogrodzie
U mnie jest tak jak u Justyny. Sadzę i patrzę jak rośnie. Trawy na lewe rabacie w tym roku są o połowę niższe. Część Cleome musiałam wczoraj wyrwać. żurawkę ulubioną zjadły opuchlaki. Sprawdzam i testuję. Roślinki jak dostają kompost to wtedy szaleją. Nie nadążam, mam tylko 2 ręce
Kaźda z nas przesadza i przesadza i przesadza wczoraj o 6 rano co mi się normalnie nie zdarza posadziłam 15 trawek własnych mint mist i eksmitowałam 7 turzyc palmowych.
Nie odbiegasz od normy ogrodowiskowej