Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 08:44, 04 lip 2018

Dziękuję dziewczyny za zachwyty nad naszymi łobuzami.

Oni tak miło na zadjęciach tylko wychodzą. W rzeczywistości to rozbrykane źrebaki. Wszedzie wlezą i wszystko muszą sprawdzić.

Ten mały na pierwszym planie lubi eksperymenty. Wiecznie coś kombinuje. W domu też. Jak jest za cicho to zły znak. Różne rzeczy wsadza tam gdzie nie powiniem. eM nie raz odkręcał rury pod zlewem.

Ta w środku rozstawia chłopaków po kontach. Jak ją zdenerwują to potrafi przyłożyć że aż mnie zaboli na sam widok. Twarda babka. Rozpieszczona przez nas wszysykich. Rządzi całym domem

A młody na końcu to buntownik. Wiecznie nakręca innych do rozrabiania i wiecznie by się bił. Mamy nawet siłownię w piwnicy by mógł się wyżyć ale najlepiej wychodzi mu to - na młodszym bracie. Ja nauczyłam go układać kostkę rubika dla wyciszenia a dziadek grać w szachy i karty. Teraz to młody chazardzista.

Tak to wesoło z nimi mam. Dziś mają dzień bez kompa, telefonów i tabletów. Muszę znaleść im zajęcie.

BasiaLT 10:17, 04 lip 2018

Aniu śliczne masz dzieciaczki, ogarnąć taką rozbrykaną trójkę to nielada wyzwanie.
margaretka3 09:38, 05 lip 2018

Ale macie śliczne zdjęcie!
W temacie przegorzana, z siewu mam dwa odcienie niebieskiego i biały - oczywiście powtarzają kolory. I łatwo się wysiewają, ileż mam siewek.
Wysyłałam przegorzany i przeżyły wysyłkę, ale najlepiej to zrobić na wiosnę, póki chłodnej.
kasja83 07:24, 06 lip 2018

Makao_J napisał(a)
Dziękuję dziewczyny za zachwyty nad naszymi łobuzami.

Oni tak miło na zadjęciach tylko wychodzą. W rzeczywistości to rozbrykane źrebaki. Wszedzie wlezą i wszystko muszą sprawdzić.

Ten mały na pierwszym planie lubi eksperymenty. Wiecznie coś kombinuje. W domu też. Jak jest za cicho to zły znak. Różne rzeczy wsadza tam gdzie nie powiniem. eM nie raz odkręcał rury pod zlewem.

Ta w środku rozstawia chłopaków po kontach. Jak ją zdenerwują to potrafi przyłożyć że aż mnie zaboli na sam widok. Twarda babka. Rozpieszczona przez nas wszysykich. Rządzi całym domem

A młody na końcu to buntownik. Wiecznie nakręca innych do rozrabiania i wiecznie by się bił. Mamy nawet siłownię w piwnicy by mógł się wyżyć ale najlepiej wychodzi mu to - na młodszym bracie. Ja nauczyłam go układać kostkę rubika dla wyciszenia a dziadek grać w szachy i karty. Teraz to młody chazardzista.

Tak to wesoło z nimi mam. Dziś mają dzień bez kompa, telefonów i tabletów. Muszę znaleść im zajęcie.

Fajna brygada....dzień bez elektroniki...to ciekawa jestem pomysłów. Teraz te nasze dzieci to chcąc nie chcąc pokolenie technologii.
07:29, 06 lip 2018
dzień bez elektronicznych gadzetów to super ....choć teraz juz powinno sie nie miec telewizora w domu gdzie dzieci ....a dzień z tabletami czy telefonami powinien byc jeden moze 2 w tygodniu.

PS. łatwo napisac gorzej wykonac))) ....ja sama sie czasem łapie na tym że tak trudno mi bez internetów zyc .....a przeciez kiedyś tego nie było i dało sie
AngelikaX 08:37, 06 lip 2018

Ale śliczne buziole
mrokasia 09:02, 06 lip 2018

Makao_J napisał(a)

Pielić nie chcą???
Makao_J 19:57, 06 lip 2018

Te dni bez grania nie wychodzą tak źle. Szybko zaakceptowali taką postać rzeczy i spędzają te dni na dworze z sąsiadami. Rowery, rolki, piłka i wygłupy z wodą. Jakoś im mijają. W te dni są mnie zestresowani. Od razu da się to zauważyć.

Ps. Pielić nie chcą Kasiu.
Makao_J 21:04, 06 lip 2018

Kilka fotek i relacji z ostatnich wydarzeń

Pomidory wciąż zielone

Jeżówki White Swan od Inki - coraz większe.

Mam też dzielżany i problem bo muszę je przesadzić i kompletnie nie wiem gdzie

Makao_J 21:05, 06 lip 2018

Front

Strong Anabelle widoczne z daleka i sztywne jak druty