Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 19:33, 16 kwi 2016

Zauroczyła mnie magnolia Krysi, śliczna

AgataP 19:36, 16 kwi 2016

I oczywiście Krysia nie byłaby sobą gdyby nas z Renią nie obdarowała.
U mnie wylądowały Irysy bródkowe dwa kartony, kocimiętka, Ice dance, rozchodnik, orlik, siewki łubinu i stipy...

Musiałam nieomal szpadel siłą z dłoni Jej wyrwać haha
Krysiu dziękuję jak nie wiem co. Jak wszystko posadzę to zrobię zdjęcia.
Buziaczki dla Ciebie. Dzieciaki zadowolone bardzo z wycieczki
AnnaCh 19:42, 16 kwi 2016

AgataP napisał(a)
Aniu no mohito pycha, trzeba poczekać na świeżą miętę z ogródka będzie lepsze, a Tobie proponuję wódkę ogórkową z sokiem limonkowo - cytrynowym.
hahahhhaaa
Muszę spróbować
A mohito M robi mi tylko takie jak w oryginalnym przepisie z limonek, rumu, mięty i wody z gazem Mięte kupił w Lidlu, ale niedługo z ogródka będzie

Super wycieczkę miałaś z dzieciakami, pewnie kurczaczki oglądały
Bogdzia 19:51, 16 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Bogdzia nie ma sprawy, możemy umówić się pod pocztą, jest w nowym miejscu na Brzezińskiej na wprost Wodociągów i przystanku autobusowego. Można tam zatrzymać się autkiem na chwilę.

Agata popatrzyłam na mapę ale muszę sie upewnic bo piszesz ze poczta nowa czy to ta poczta za swiatłami w strone W-wy? Miejsce mi pasuje a o której mam byc?
AgataP 20:02, 16 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Agata popatrzyłam na mapę ale muszę sie upewnic bo piszesz ze poczta nowa czy to ta poczta za swiatłami w strone W-wy? Miejsce mi pasuje a o której mam byc?

Bogdziu tak jest, za światłami w stronę Wa-wy po prawej stronie Tam chyba nadal jest wypożyczalnia jakaś..
Godziny jeszcze sama nie znam, bo dziewczyny przyjadą do mnie na 9 rano.
Więc na szybko kota kłujemy, oblatujemy ogródek i ruszamy. Może 9:30 ale doprecyzuję w tygodniu. Dobrze..? byś nie stała tam sama za długo.
AgataP 20:07, 16 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
Muszę spróbować
A mohito M robi mi tylko takie jak w oryginalnym przepisie z limonek, rumu, mięty i wody z gazem Mięte kupił w Lidlu, ale niedługo z ogródka będzie

Super wycieczkę miałaś z dzieciakami, pewnie kurczaczki oglądały

Wiem ja też lubię takie, ale polecam moją mieszankę, latem to będzie na moim tarasie podstawa, jeszcze tylko lód i nic więcej nie potrzeba

Kurczaki to już wyrośnięte,a zabawa była w chowanego na podwórku. Kury biegały w popłochu, bo kurnik był najbardziej oblegany pod tym względem

Krys 21:36, 16 kwi 2016

Agata dzieci masz super -spokojne,ulozone, Antek to juz taki maly-dorosly ciesze zie,ze mnie odwiedziliscie
Bogdzia 21:49, 16 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Bogdziu tak jest, za światłami w stronę Wa-wy po prawej stronie Tam chyba nadal jest wypożyczalnia jakaś..
Godziny jeszcze sama nie znam, bo dziewczyny przyjadą do mnie na 9 rano.
Więc na szybko kota kłujemy, oblatujemy ogródek i ruszamy. Może 9:30 ale doprecyzuję w tygodniu. Dobrze..? byś nie stała tam sama za długo.

To jak dziewczyny przyjeżdzaja do Ciebie to może i ja przyjadę i wtedy na spokojnie sie wybierzeny a spowrotem mnie pod poczta zostawisz. Może tak byc? Tylko adres na pw bys musiała podac.
kasja83 21:52, 16 kwi 2016

Hej Agatka! Fajne dary od KrysiMacham weekendowo
sylwia_slomc... 22:15, 16 kwi 2016

fajne rabatki powstają , a i spotkania uskuteczniasz, takie wypady zawsze się kończą nowymi roślinami do ogrodu