Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Pluszakowa 22:16, 16 kwi 2016

Ja niestety nic dziś nie działam, ale trzymałam kciuki niestety do 18 na uczelni...
AgataP 15:57, 17 kwi 2016

Krys napisał(a)
Agata dzieci masz super -spokojne,ulozone, Antek to juz taki maly-dorosly ciesze zie,ze mnie odwiedziliscie

Krysia, Antek bardziej mały niż dorosły Może powtórzymy wycieczkę do Ciebie by zobaczyć hortensje giganta, różyczki i kolejne pokolenie kuraczaków No i oczywiście jak będziesz mogła to zmierzaj w moim kierunku - na Wódkę hahahah
AgataP 15:59, 17 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

To jak dziewczyny przyjeżdzaja do Ciebie to może i ja przyjadę i wtedy na spokojnie sie wybierzeny a spowrotem mnie pod poczta zostawisz. Może tak byc? Tylko adres na pw bys musiała podac.

Bogdziu przyjeżdżaj, tylko nie wpadnij w panikę jak zobaczysz mój bałagan
Adres masz w tytule wątku, a numer 1. Na gogole mnie znajdziesz, jeszcze domek w budowie jest Zapraszam... buziaczki
AgataP 16:00, 17 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Hej Agatka! Fajne dary od KrysiMacham weekendowo

Dary jak najbardziej świetne, jutro pójdą na rabatę.
Oczywiście sesja zdjęciowa z ich udziałem jak najbardziej będzie też.
AgataP 16:02, 17 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
fajne rabatki powstają , a i spotkania uskuteczniasz, takie wypady zawsze się kończą nowymi roślinami do ogrodu

Sylwia, liczę że rabaty będą wyglądać dobrze. Wiele pewnie jeszcze przebudowy przede mną, ale już jestem zadowolona z nich. A wypady nie ma nic przyjemniejszego móc porozmawiać z osobami które są podobnie nastawione ogrodowo
AgataP 16:03, 17 kwi 2016

Pluszakowa napisał(a)
Ja niestety nic dziś nie działam, ale trzymałam kciuki niestety do 18 na uczelni...

Jak czytam dziewczyny że wracacie do domu tak późno i jeszcze macie siłę na ogród to Was wszystkie podziwiam. Pamiętam siebie z czasów pracy na etacie i to był koszmar, po 10-12 h miałam dosyć wszystkiego Dobrze, że zmieniłam swoje życie bo tak bardziej mi się podoba
AgataP 18:53, 17 kwi 2016

U mnie dziś wiosennie

Działam wciąż ale dziś nie w ogrodzie ale na podjeździe, powiększaliśmy go z mężem 0 10 m2. Padam na twarz, a jeszcze 12 bułek upiekłam, 6 z makiem i 6 z twarożkiem. Pycha, zostały 3 tylko
pozdrawiam, jutro muszę posadzić dary od Krysi
AnnaCh 22:28, 17 kwi 2016

Agatko śliczna wiosna
No i jeszcze bułeczki upiekłaś
Podeślij mi proszę przepis na pv, może zrobię dla mojej gromady, może mi trawnik założą za bułeczki
Bogdzia 22:29, 17 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Bogdziu przyjeżdżaj, tylko nie wpadnij w panikę jak zobaczysz mój bałagan
Adres masz w tytule wątku, a numer 1. Na gogole mnie znajdziesz, jeszcze domek w budowie jest Zapraszam... buziaczki

Adres zrozumiany , bede przed 9.Tak mam byc????Tulipankowo masz cudne więc nie strasz że może sie cos nie podobac.
katel 23:13, 17 kwi 2016

Przepiękne te tulipany! Ale sobie dziewczyny poczynacie - spotkania, wyjazdy i my tu na wschodzie musimy z Was brać przykład .