Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 13:41, 19 kwi 2016

Ludwika napisał(a)
Ale mi się tu podoba! Jest wszystko co lubię - dzieciaczki, kot i berneńczyk (<3)! No i mnóstwo nowych koncepcji rabatowych. Podziwiam za ogrom pracy i ciągle zadaję sobie pytanie, czy nie jesteś przypadkiem jakimś nadczłowiekiem, żeby tyle pasów ziemi przerobić... Podziwiam też za umiejętność pracy z bylinami, ja zupełnie nie mam do nich podejścia ani wyobraźni. Pozdrawiam serdecznie!

Ludwika, ogród to moja pasja.
Praca zawodowa pozwala mi w nim spędzać dużo czasu, a w tym roku dodatkowo córka poszła już do przedszkola więc co codziennie mam kilka godzin dla siebie. Byliny przyszły częściowo od Babci, nie mogłam ich wyrzucić więc stworzyłam dla nich miejsce i tak dokładam i dokładam. Kolejne rabaty były tworzone pod wpływem ogrodowiska. Dobrze, ze doszłam już do etapu, że wiem co chcę w swoim ogrodzie i powoli zmierzam do realizacji.
I fakt niezaprzeczalny - nie potrafię usiedzieć w jednym miejscu bezczynnie, wyjątek to okres zimy i dobra książka. Ale tak wciąż coś robię
pozdrawiam Cię serdecznie
AgataP 13:47, 19 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Mówisz, że psiurek to pieszczoch?

Psiurka to przytulas na każdym froncie Nie nadaje się na strużującego, chyba że komenda - atak przez zalizanie Kot chodzi własnym ścieżkami, ale jak za długo suka jest na spacerze to już zerka gdzie jesteśmy. Przygarnięty z kociego przytuliska i może dlatego nigdy, ale to nigdy nie podrapał nikogo.
Nawet Zośkę, która potrafi ciągnąć go za ogon
ag_zie 14:56, 19 kwi 2016

Bylinówka piękniejsza z każdym dniem a zwierzaki masz świetne
Konieczki 15:27, 19 kwi 2016

Jak ja Ci zazdroszczę tej pracy, że możesz dłubać w ogrodzie... Ją niestety etatowa i to jeszcze późno kończę. Ale nie ma co narzekać. Trza Ci próbować choć trochę dorównać... Choć odrobinę...coraz większe te Twoje rabaty
AgataP 16:10, 19 kwi 2016

ag_zie napisał(a)
Bylinówka piękniejsza z każdym dniem a zwierzaki masz świetne

Agniecha no mi tez się podoba W przyszłym roku będę mogła więcej tulipanów w nią wsadzić, bo w zasadzie będzie już ukończona będzie musiała tylko rosnać i pięknie wyglądać
AgataP 16:12, 19 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Jak ja Ci zazdroszczę tej pracy, że możesz dłubać w ogrodzie... Ją niestety etatowa i to jeszcze późno kończę. Ale nie ma co narzekać. Trza Ci próbować choć trochę dorównać... Choć odrobinę...coraz większe te Twoje rabaty

Wiesz z tym się wiążą mniejsze zarobki, no ale dla mnie wybór był prosty
Jeśli bym została na etacie to czasami po 10-12 h dziennie.
Rabaty tak robią się coraz fajniejsze
AnnaCh 21:22, 19 kwi 2016

Ale Ci rośnie ta bylinówka i tulipanki prześliczne
I pies z kotem cudni
tulucy 23:37, 19 kwi 2016

Wpadłam pomachać
Edyta10 01:24, 20 kwi 2016

bylinki ładnie Ci rosną, będzie busz tulipanki cudne, uwielbiam je wszystkie, a szafirki też ostatnio polubiłam wygłaskaj kotka ode mnie, mój też czarno-biały
oliwka 07:33, 20 kwi 2016

Zwierzaki są słodkie. Fajnie ze przygarnelas kota ze schroniska, moje futrzaki też przygarniete i fajnie razem funkcjonują
Psina słodka A bylinowka zachwyca czekam na pełen rozkwitz☺☺☺☺