Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 10:45, 27 cze 2016

tulucy napisał(a)
A wiesz Ty, że ja Guernsey miałam w koszyku i ostatecznie jej nie wzięłam... szlag - jak patrzę na Twoja, to w brodę sobie pluję za pomroczność moją chwilową...

Oj Luśka to jest możliwość jej zakupu. Nie stresuj się kochana. Ja teraz dopiero patrzę bo mi współgra a co przetasuję jesienią. Dokumentację zdjęciową robię, potem podejmę decyzję buziaki
ZieloneWrota 11:37, 27 cze 2016

AgataP napisał(a)

No ba, byłabyś to byłoby jeszcze lepiej następnym razem obowiązkowo
aha dziś wsiadłam na rower, zobaczymy jak wieczorem nogi i d...

Sluchaj przybiegłam z nowinkami iż plany póki co sie pozmieniały i prawdopodobnie 9,07 jestem z wami czieszysz się? , potwierdze jeszcze buziaki, rower super zapraszam na kawe, my Agaty to twarde i nieugiete kobitki , dasz radę
AgataP 11:44, 27 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Sluchaj przybiegłam z nowinkami iż plany póki co sie pozmieniały i prawdopodobnie 9,07 jestem z wami czieszysz się? , potwierdze jeszcze buziaki, rower super zapraszam na kawe, my Agaty to twarde i nieugiete kobitki , dasz radę

cuudniaście
tulucy 13:10, 27 cze 2016

AgataP napisał(a)

Oj Luśka to jest możliwość jej zakupu. Nie stresuj się kochana. Ja teraz dopiero patrzę bo mi współgra a co przetasuję jesienią. Dokumentację zdjęciową robię, potem podejmę decyzję buziaki
u mnie już powoli miejsca braknie a też będę przesadzać, już jest ustalone, że robimy rabatę tam, gdzie miało jej nie być.
Milka 13:27, 27 cze 2016

Agatko, fajnie że mogłyśmy się poznać, choc okazji do rozmów zabrakło, dużo nas było, pozdrawiam
zszywka 21:23, 27 cze 2016

Witaj, to co ładne u Ciebie to już naprawdę jest piękne. Róże mają piękne kolorki Bardzo fajny klimat stworzyłaś w ogrodzie. Co przeszłaś, to Twoje, ale co nas nie zabije to nas wzmocni prawda?

Bardzo sie cieszę że poznałam Cię u Kasi będę zaglądać i zaznaczam
Madzenka 07:01, 28 cze 2016

Energia tryska z kazdego Twojego zdania Uwielbiam taki energetyczne osoby, musze sie z Toba częsciej spotykać bo mi ostatnio sie baterie wyładowują. Ale na szczęscie za tydzień urlop, odpoczne i mam nadzieje wrócic do siebie

Buziam
AgataP 10:19, 28 cze 2016

zszywka napisał(a)
Witaj, to co ładne u Ciebie to już naprawdę jest piękne. Róże mają piękne kolorki Bardzo fajny klimat stworzyłaś w ogrodzie. Co przeszłaś, to Twoje, ale co nas nie zabije to nas wzmocni prawda?

Bardzo sie cieszę że poznałam Cię u Kasi będę zaglądać i zaznaczam

Patrycja przyznam że nie znam Twojego ogrodu, ale obiecuję poprawę
pozdrawiam Cię serdecznie, zaglądaj
AgataP 10:25, 28 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Energia tryska z kazdego Twojego zdania Uwielbiam taki energetyczne osoby, musze sie z Toba częsciej spotykać bo mi ostatnio sie baterie wyładowują. Ale na szczęscie za tydzień urlop, odpoczne i mam nadzieje wrócic do siebie

Buziam

No jak by Tobie energii brakowało, napędziłabyś nią małe miasteczko i to nie tylko wesołe A jak byś mieszkała w Żarnowcu wróciliby do projektu elektrowni jądrowej z napędem biodynamicznym

Spotkania jak najbardziej. Już się czaję na kolejne jak będzie... buziaki
AgataP 10:27, 28 cze 2016

Tymczasem wsiadłam dziś po raz kolejny na rower, za dużo km nie robimy z synem, by się nie wykończyć. Dziś d... bolała, ale przechodzi, nogi w porządku... jutro kolejna dawka..