Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 15:42, 04 lip 2016

No i będzie Eden rose

Margarete 16:00, 04 lip 2016

Normalnie na jakichs dopalaczach masz te rosliny czy jak ...zawilce na poczatku lipca, stipa wielgasna bez porównania do mojej, szałwia bardziej niebieska niż moja i bardziej okazała...o innych roslinach nie wspomne....
Super masz i te kolory........
kamila66 16:07, 04 lip 2016

Ładnie się wszystko buja
AgataP 16:08, 04 lip 2016

Margarete napisał(a)
Normalnie na jakichs dopalaczach masz te rosliny czy jak ...zawilce na poczatku lipca, stipa wielgasna bez porównania do mojej, szałwia bardziej niebieska niż moja i bardziej okazała...o innych roslinach nie wspomne....
Super masz i te kolory........

Małgoś no nie wiem o co chodzi, może moje ciągłe dosypywanie kompostu zdaje rezultat a i nalewka pokrzywowa też robi swoje... szałwia Małgoś potrzebuje słonka i może dlatego... kupowałaś swoją u Finki?
Margarete 16:14, 04 lip 2016

AgataP napisał(a)

Małgoś no nie wiem o co chodzi, może moje ciągłe dosypywanie kompostu zdaje rezultat a i nalewka pokrzywowa też robi swoje... szałwia Małgoś potrzebuje słonka i może dlatego... kupowałaś swoją u Finki?

Tak u Finki, i słonca tam jest troche, potem dom rzuca cien...tylko u mnie ziemia licha, takie śmieci z budowy i itaka ziemia "kartoflanka"...niby tez je zasilam kompostem, florowitem a w tym roku dałam sporo obornika na rabaty ( od sasiadów Krysi) musze na jesieni znowu zamówic jakies kilka worków, bo akurat pod szałwie nie dawałam. Leję florowit z dozownika i bio-humus od czasu do czasu....ale widac u ciebie im lepiej .
Zazdroszczę
AgataP 16:35, 04 lip 2016

kamila66 napisał(a)
Ładnie się wszystko buja

Kamila dzięki za odwiedziny, no wszystko łanie rośnie, jestem zadowolona bo rabatka jak się zapełni to będzie potrzebowała mniej pracy
Luteczka 17:32, 04 lip 2016

Agatko ślicznie u ciebie, kolorowo, kwitnąco i dorodnie
Mam lawendę dla ciebie
ZieloneWrota 18:12, 04 lip 2016

Ale wkoło tu wesoło ooo, cudniaście
AgataP 20:31, 04 lip 2016

Luteczka napisał(a)
Agatko ślicznie u ciebie, kolorowo, kwitnąco i dorodnie
Mam lawendę dla ciebie

Ewa a ja posadziłam dziś naparstnice do wielodoniczek. Mam nadzieję że się przyjmą, jak nie to jest ich jeszcze, ja przesadzę sobie jesienią
Gocha 10:37, 05 lip 2016

AgataP napisał(a)

Agatko ale u Ciebie pięknie, ten fragment ogrodu bardzo mi się podoba. Tutaj dopiero widać jak dużą masz tę rabatę bylinową. Buziaki