Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

margaretka3 12:01, 10 sie 2016

Hej! Dopiero dziś zobaczyłam Twoje pytanie o sidośliwę. Nie wiem, czy wybrałaś już odmianę. Ja wtedy podjadłam Obelisk i była dobra Ale borówki lepsze oczywiście
Gocha 12:53, 10 sie 2016

Agatko powoli a wszystko na pewno zrobicie. Jak nie w tym to w przyszłym roku. W tym roku tak dużo już macie zrobione i tym się trzeba cieszyć. Jak co roku nawet niewiele ale coś nowego się zrobi nawet gdyby to miała być tylko jedna nowa rabata to i tak bedzie ciszyć i robota będzie sie posuwać. Choróbstwa współczuję . Buziaczki
AgataP 13:27, 10 sie 2016

Gocha napisał(a)
Agatko powoli a wszystko na pewno zrobicie. Jak nie w tym to w przyszłym roku. W tym roku tak dużo już macie zrobione i tym się trzeba cieszyć. Jak co roku nawet niewiele ale coś nowego się zrobi nawet gdyby to miała być tylko jedna nowa rabata to i tak bedzie ciszyć i robota będzie sie posuwać. Choróbstwa współczuję . Buziaczki

Gosia dla Ciebie zdjęcia rozchodników. Tutaj biały podzielony wiosną na 3 szt, a w między czasie urwane czubeczki i tez posadzone gdzieś pod roślinami.

Tutaj jest podzielona matrona i purpur emperor, pewnie w przyszłym roku będą ładniejsze,

Tutaj rozmnożone w ubiegłym roku, nazwy nie znam, kwitną na ciemny róż

Konieczki 13:29, 10 sie 2016

Agata kto jak nie Ty
Łącze się w bólu z chorobami... niestety tydzień temu zapalenie węzłów chłonnych i 40st przez trzy dni, w tym druga ma ospę
AgataP 13:32, 10 sie 2016

Te w rogu kwitną nieco jaśniej

mam jeszcze rozmnożonego od Krysi z hirutkowego, jakieś 11 sadzonek, kolor też chyba różowy
a domówiłam takie, będę jeszcze je uszczykiwać i sadzić do doniczek.
Zadołuję na zimę i wiosną jak znalazł

rozchodnik firecracker
rozchodnik touchdown
rozchodnik dazzleberry pójdzie jako zadarniacz
AgataP 13:33, 10 sie 2016

Konieczki napisał(a)
Agata kto jak nie Ty
Łącze się w bólu z chorobami... niestety tydzień temu zapalenie węzłów chłonnych i 40st przez trzy dni, w tym druga ma ospę

Ja nie chora, ale syn chyba "świnkę" złapał pomimo szczepienia
AgataP 13:34, 10 sie 2016

margaretka3 napisał(a)
Hej! Dopiero dziś zobaczyłam Twoje pytanie o sidośliwę. Nie wiem, czy wybrałaś już odmianę. Ja wtedy podjadłam Obelisk i była dobra Ale borówki lepsze oczywiście

Przymierzam się do zakupu, ale jeszcze mam czas. Wybrałam odmianę Martin bo rośnie niewysoka i Prince William z tego samego powodu. Kupię pewnie na jesieni bo i na maliny też muszę poczekać
margaretka3 13:43, 10 sie 2016

Ale się zarozchodnikowałaś! Te nowe odmiany bardzo, ale to bardzo ciekawie się zapowiadają
AgataP 13:45, 10 sie 2016

margaretka3 napisał(a)
Ale się zarozchodnikowałaś! Te nowe odmiany bardzo, ale to bardzo ciekawie się zapowiadają

Gosiu kupiłam po dwie doniczki, są na rozmnożenie. W przyszłym roku planuję nową rabatę, wciągam drzewa w rabatę bo koszenie dookoła nich zaczyna mnie lekko irytować
Wendy79 08:34, 11 sie 2016

Agatko, wracam do "żywych". Wczoraj pierwszy raz cały dzień w ogrodzie od dłuuuuższego czasu. Cały czas obserwuję i podziwiam twoje postępy z warzywnym Ściskam