Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 14:15, 04 sie 2016

kasia_w napisał(a)
Ależ Ty masz piękny krajobraz zapożyczony! Nic oczywiście nie ujmując ogrodowi
Współczuję "machania" kancików na takiej powierzchni. Nowa rabata kolorystycznie i fakturowo wspaniała

Kasiu, kanciki poszły szybko, razem z pieleniem dziś 2 h i z przerwami dla dzieciaków
Wczoraj na bylinówce szybciej Musiałam podgonić bo pracując nad warzywnikiem zaniedbałam inne rabaty.
A krajobraz owszem, las już taki że na grzyby chodzę z psem
AgataP 14:19, 04 sie 2016

ren133 napisał(a)

Cuuuuuudnie Agata
Za warzywnik szacun!!!

Renia dziękuję za miłe słowa, warzywnik musi teraz poczekać na drewno.
Do mnie właśnie przyszedł materiał i gąbki. Może w weekend przymierzę się do szycia zadaszenia na taras. Pokrowce na siedziska zostawię Mamie, bo nie mam tyle czasu wolnego, czyt. bez dzieci
ren133 14:51, 04 sie 2016

Czyli cały czas coś się dzieje Lubię tak
Urszulla 22:16, 04 sie 2016

Piękne wykończenie rabat
viva 22:29, 04 sie 2016

Agato, ależ zadałaś szyku ogrodowi Szacun wielki za wszystko co robisz, pięknie i z rozmachem Energia z Ciebie tryska aż mnie pewnie zarazi
Nie doczytałam na czym stanęło ze świdośliwami ale widziałam gdzieś obawy czy jej owoce nie brudzą. Otóż owoce świdośliwy zasychają i nie spadają więc nie ma obawy, że pod nimi będzie brudno.
ZieloneWrota 00:17, 05 sie 2016

Witaj kochana nadrobiłam zaległości, widzę że baterie wymieniłaś i power wrócił podwojony , pracusiu to może przerwa na kawę?.
Margarete 03:26, 05 sie 2016

AgataP napisał(a)
Warzywniak się robi

To pas startowy a nie warzywniak...
AgataP 08:44, 05 sie 2016

viva napisał(a)
Agato, ależ zadałaś szyku ogrodowi Szacun wielki za wszystko co robisz, pięknie i z rozmachem Energia z Ciebie tryska aż mnie pewnie zarazi
Nie doczytałam na czym stanęło ze świdośliwami ale widziałam gdzieś obawy czy jej owoce nie brudzą. Otóż owoce świdośliwy zasychają i nie spadają więc nie ma obawy, że pod nimi będzie brudno.

Vivo, świdośliwy chciałam przy podjeździe jako żywopłot, potem powstała koncepcja cisów w ich nogach, na koniec jednak zdecydowałam się na ogrodzenie drewniane, które na wiosnę sami zrobimy.
A wszystko dlatego że nie chcę by psióra wchodziła mi do warzywnika. Muszę go jakoś zamknąć. Ale świdośliwy będą, nie jako żywopłot ale drzewka użytkowe a cisy też jako ściana dla róż i jedna ściana przy podjeździe. Pozdrawiam i dziękuję że odwiedziłaś mój ogród.
AgataP 08:44, 05 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Piękne wykończenie rabat

Ulcia, też tak myślę - jednak kancik to kancik, a i koszenie łatwiejsze.
AgataP 08:48, 05 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Witaj kochana nadrobiłam zaległości, widzę że baterie wymieniłaś i power wrócił podwojony , pracusiu to może przerwa na kawę?.

Oj tam, oj tam.. po prostu ja w tym roku nie urlopuję, odbiję sobie w przyszłym roku