Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

tulucy 22:49, 11 kwi 2017

No piknie piknie psze pani, miszczuniu Ty

Róże nie wybrane, bo będziemy wybierać razem z m w lokalnej szkółce tak zadysponował, nie biję piany, bo na drugą rabatę wybiorę sobie sama potem, jeśli w szkółce nie będą mieć. Mniej więcej wiem, co chcę.

A poza tym przełknął kolejną paczkę z bylinami, pośmiał się, że to pewnie nie koniec (i miał rację, bo byliny już zamówiłam na nową rabatę)

Skłaniam się coraz bardziej ku wywaleniu lawendy. Zobaczę jak mi odbije, ale serca dla niej nie mam jakoś. Miałam ją dać w płotek od warzywnika, docelowo bielony, szał ciał i uprzęży miał z tego wyjść, ale wczoraj genialnie stwierdziłam, że tam dużo lepiej będą pasować astry marcinki, 8 kępek, co już miałam, przesadziłam, a kilka nowych też już zamówiłam.
AgataP 09:24, 12 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Poranek śliczny i płotek śliczny. Podziwiam tempo w jakim idziesz do przodu.

Bożenko wiesz że ja z tych niecierpliwych.... gdybym mogła się rozdwoić to sama machnęłabym ogrodzenie i inne rzeczy... to przypadłość po Mamie
Cierpliwości się uczyć muszę....
AgataP 09:27, 12 kwi 2017

Jana napisał(a)
matko jakie kanty, w życiu takich nie zrobię nawet ze sznurkiem ten krajobraz zapożyczony jest super, chciałabym mieć taki zagajnik z grzybami pod nosem

Jana ten zagajnik to potem w las się przeradza sarny i dziki buszują

AgataP 09:27, 12 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Płotek super, jak będzie pobielony, to już super

Aniu tak myślę że będzie dobrze wyglądał - jak nie to pomaluję na inny, wszak jest cała paleta
AgataP 09:45, 12 kwi 2017

tulucy napisał(a)
No piknie piknie psze pani, miszczuniu Ty

Róże nie wybrane, bo będziemy wybierać razem z m w lokalnej szkółce tak zadysponował, nie biję piany, bo na drugą rabatę wybiorę sobie sama potem, jeśli w szkółce nie będą mieć. Mniej więcej wiem, co chcę.

A poza tym przełknął kolejną paczkę z bylinami, pośmiał się, że to pewnie nie koniec (i miał rację, bo byliny już zamówiłam na nową rabatę)

Skłaniam się coraz bardziej ku wywaleniu lawendy. Zobaczę jak mi odbije, ale serca dla niej nie mam jakoś. Miałam ją dać w płotek od warzywnika, docelowo bielony, szał ciał i uprzęży miał z tego wyjść, ale wczoraj genialnie stwierdziłam, że tam dużo lepiej będą pasować astry marcinki, 8 kępek, co już miałam, przesadziłam, a kilka nowych też już zamówiłam.

Luśka no to normalnie butelkę wina z mężem trzeba rozlać za tą ugodowość

Dobrze że ja nie mam z tym problemów, u mnie wydatków ogrodowych się nie poddaje ocenie. Ale płacę z własnej kieszeni

U mnie lawenda też dziwnie odbija, zobaczę czy nie wymienię kilku... jeśli się nie sprawdzi to jest tyle innych roślin na obwódki

Dobra decyzja z tymi marcinkami - lepiej będą tam wyglądać.

Mów mi szybciutko jakie bylinki zamówiłaś...
kasja83 10:10, 12 kwi 2017

AgataP napisał(a)

Bożenko wiesz że ja z tych niecierpliwych.... gdybym mogła się rozdwoić to sama machnęłabym ogrodzenie i inne rzeczy... to przypadłość po Mamie
Cierpliwości się uczyć muszę....

Agata mam to samo-po tacie...jak chomik nieraz ganiam po ogrodzieI wszystko bym chciała, i od razu.Taki typMoże cierpliwość z wiekiem przychodzi?
AniMa 10:35, 12 kwi 2017

Kasiu - mam chomika...znowu mi wyobraźnia zadziałała....no ryczę no....Znowu
AgataP 10:59, 12 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Agata mam to samo-po tacie...jak chomik nieraz ganiam po ogrodzieI wszystko bym chciała, i od razu.Taki typMoże cierpliwość z wiekiem przychodzi?

Muszę Cię zmartwić cierpliwość nie ma z wiekiem nic do tego, potem po prostu zlewasz niektóre kwestie lub udajesz że ich nie ma

Generalnie przez tą pogodę to nic mi się nie chce, nawet nie myślę o sprzątaniu, ostatnio mam wrażenie że robię to nieustannie i sama myśl o tym wywołuje u mnie drgawki Więc wnioskuję że się starzeję bo zlewam tą kwestię i udaję że nie widzę brudu na oknach
AgataP 11:00, 12 kwi 2017

AniMa napisał(a)
Kasiu - mam chomika...znowu mi wyobraźnia zadziałała....no ryczę no....Znowu

chomik to tak w kółku zapieprza - już widzę Kaśkę w takim
Jak dobrze pogodni to może swoje stopy złapie oj jak rany
Margarete 11:08, 12 kwi 2017

Ale płotek przy warzywniku, fiu, fiu...idziesz jak burza