Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 11:45, 12 kwi 2017

Margarete napisał(a)
Ale płotek przy warzywniku, fiu, fiu...idziesz jak burza

jak burza - tylko czasami błyska jak cholera
ren133 11:53, 12 kwi 2017

Fajny ten płotek
AgataP 12:03, 12 kwi 2017

ren133 napisał(a)
Fajny ten płotek

Suka już go nie lubi obszczekała go choć nie wie ze to dopiero początek końca jej psiej swobody tutaj.
Pszczelarnia 12:22, 12 kwi 2017

AniMa napisał(a)
Kasiu - mam chomika...znowu mi wyobraźnia zadziałała....no ryczę no....Znowu

. Dobre. Ania, ależ Ty masz poczucie humoru! Chichram się.
AniMa 12:41, 12 kwi 2017

No jakbyś widziała co mój chomik potrafi to chichrałabyś się ze mną a nie z mojego humoru
Juz nie wspomnę, jak uciekł z klatki i 3 dni go nie było...szukaliśmy tylko kilka godzin, bo przypomnę w domu jest kot, który codziennie waruje przy klatce i czeka aż chomik wyjdzie z domku...Byłam święcie przekonana, że chomik już w kocim brzuchu siedzi, młodsza córa tez krzyżyk już postawiła....
chomik ma klatkę w pokoju na poddaszu...Po tych 3 dniach już nie wierząc, że się odnajdzie zaglądam do szafy - pod schodami, totalnie zabudowanej - a tam leży etykietka kauczukowa z walizki(walizka na najwyższej półce) i cała podziobana...eM stwierdził, że taką szafę sobie zamówiłam i od razu myszy mamy...(Przez 3 lata ani jednej!!!!) Stwierdziłam, że kot, który lubi do tej szafy włazić może tak się etykietką bawił i zaczęłam sprzątać...Zamykam szafę, rzut oka na najwyższą półkę a tam chomik na mnie zerka...
No BOND ...Chomik BOND!!!! Jak on tam wlazł ?????
Nawet kocur się cieszył, ze chomik się odnalazł... poza tym został zrehabilitowany

No..., to mając to na uwadze, wyobraziłam sobie jak Kasia na ogrodzie działa
tulucy 15:02, 12 kwi 2017

Uprasza się o stosowne wpisy, bo te wywołują niestosowne reakcje, a ja jadę właśnie pociągiem obce ludzie się patrzą dziwnie

Agatka dokupiłam szałwię deep blue, alchemilla mollis, białą kocimiętkę, czyściec, przetacznikowiec cupid, ułudkę, ostróżki białą i granatową
Z nowości tylko przetacznikowiec i biała kocimiętka, reszta to zwiększanie tego, co mam.
Tzn to są ostatnio kupione. Te co właśnie dostaję, zamawiałam jakiś czas temu.
AgataP 19:37, 12 kwi 2017

tulucy napisał(a)
Uprasza się o stosowne wpisy, bo te wywołują niestosowne reakcje, a ja jadę właśnie pociągiem obce ludzie się patrzą dziwnie

Agatka dokupiłam szałwię deep blue, alchemilla mollis, białą kocimiętkę, czyściec, przetacznikowiec cupid, ułudkę, ostróżki białą i granatową
Z nowości tylko przetacznikowiec i biała kocimiętka, reszta to zwiększanie tego, co mam.
Tzn to są ostatnio kupione. Te co właśnie dostaję, zamawiałam jakiś czas temu.

Ja kupiłam w ubiegłym roku przetacznikowca ale wirginijskiego, a przywrotnika wysiałam ale w odmianie epipsila - ciewam co z tego wyjdzie, z kocimiętek polecam kubańską jest niższa od zwykłej. Wstaw kilka zdjęć jak to teraz wygląda u Ciebie
Wendy79 19:52, 12 kwi 2017

AgataP napisał(a)

Muszę Cię zmartwić cierpliwość nie ma z wiekiem nic do tego, potem po prostu zlewasz niektóre kwestie lub udajesz że ich nie ma

Generalnie przez tą pogodę to nic mi się nie chce, nawet nie myślę o sprzątaniu, ostatnio mam wrażenie że robię to nieustannie i sama myśl o tym wywołuje u mnie drgawki Więc wnioskuję że się starzeję bo zlewam tą kwestię i udaję że nie widzę brudu na oknach

Nie udaję, że nie widzę, teraz, trzy dni przed Świętami, już to po prostu zlewam
Bardziej mnie martwi, że eMa "rozbiera" choróbsko i może zamiast z rodziną, będę siedzieć w domu
Wendy79 19:55, 12 kwi 2017

tulucy napisał(a)

Lucy, daj proszę na priv namiary na sprawdzonego sprzedawcę bylin.
Bogdzia 20:18, 12 kwi 2017

AgataP napisał(a)

Bożenko wiesz że ja z tych niecierpliwych.... gdybym mogła się rozdwoić to sama machnęłabym ogrodzenie i inne rzeczy... to przypadłość po Mamie
Cierpliwości się uczyć muszę....

Fakt że taka własnie jestes , bardzo to fajne