Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

ren133 09:49, 03 mar 2016

Silna kobieta
Masz wiadomość
AgataP 10:12, 03 mar 2016

Renia, tutaj zobacz sobie je dokładnie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1405-zywoploty-strzyzone-lisciaste?page=16
AgataP 10:16, 03 mar 2016

ren133 napisał(a)
Silna kobieta
Masz wiadomość

Wiesz stanęłam przed wyborem - albo kariera i pieniądze, ale wtedy nie widuję dzieci, domu, ogrodu albo zwolnienie tempa, praca dla siebie, mniejsze zarobki, ale za to dzieci mają mamę w domu i wszystko z tym związane - obiady, chleb domowy, obecność na imprezach itd itp no i mogę wyjść do ogrodu kiedy zechcę i na ile zechcę Dla mnie to nie był trudny wybór
jankosia 10:18, 03 mar 2016

Moja ty bratnia duszo
Anda 10:20, 03 mar 2016

AgataP napisał(a)

Wiesz stanęłam przed wyborem - albo kariera i pieniądze, ale wtedy nie widuję dzieci, domu, ogrodu albo zwolnienie tempa, praca dla siebie, mniejsze zarobki, ale za to dzieci mają mamę w domu i wszystko z tym związane - obiady, chleb domowy, obecność na imprezach itd itp no i mogę wyjść do ogrodu kiedy zechcę i na ile zechcę Dla mnie to nie był trudny wybór

Popieram, też się tak zdecydowałam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 10:26, 03 mar 2016

No i dziewczyny to była słuszna koncepcja
Teraz bardziej celebruję życie, nie muszę mieć bo wolę być
ren133 10:29, 03 mar 2016

AgataP napisał(a)

Wybrałam inaczej ... ale nie żałuję ... jakoś udaje się tak wszystko poukładać, że dajemy radę ... ale łątwo nie jest ... ale tez nie wiem czy byłoby lepiej gdybym nie pracowała ... wszystko ma swoje plusy i minusy Takie życie ...

A w jakim wieku masz dzieci?
AgataP 10:35, 03 mar 2016

ren133 napisał(a)

Wybrałam inaczej ... ale nie żałuję ... jakoś udaje się tak wszystko poukładać, że dajemy radę ... ale łątwo nie jest ... ale tez nie wiem czy byłoby lepiej gdybym nie pracowała ... wszystko ma swoje plusy i minusy Takie życie ...

A w jakim wieku masz dzieci?

Renatka, ja pracuję cały czas, ale u siebie. To też ma swoje plusy i minusy. Trzeba wciąż trzymać rękę na pulsie by nie wypaść z rynku. Moje poprzednie miejsca pracy to w większości nienormowany czas pracy, z reguły po 12 h jak nie więcej, odpowiedzialność za pracowników, sprzęt, stres który przeważnie miał odbicie w domu.
Mimo że mam 42 lata to dzieciaki małe 9 lat i 3 lata Balowałam długo
ren133 10:44, 03 mar 2016

AgataP napisał(a)

Renatka, ja pracuję cały czas, ale u siebie. To też ma swoje plusy i minusy. Trzeba wciąż trzymać rękę na pulsie by nie wypaść z rynku. Moje poprzednie miejsca pracy to w większości nienormowany czas pracy, z reguły po 12 h jak nie więcej, odpowiedzialność za pracowników, sprzęt, stres który przeważnie miał odbicie w domu.
Mimo że mam 42 lata to dzieciaki małe 9 lat i 3 lata Balowałam długo

To ja rok starsza od Ciebie ... a moje dzieci faktycznie starsze: 12 i 15
tulucy 10:51, 03 mar 2016

ren133 napisał(a)

To ja rok starsza od Ciebie ... a moje dzieci faktycznie starsze: 12 i 15

41, dzieci 10 i 8, też "późna" mama