Agata ile Twoja doba trwa ? ogród , meble, dzieci ,mąż podziwiam, normalnie perfekcyjna Pani Domu , a tak poważnie piękny masz ogród, nasadzenia , wykonanie normalnie niedościgniony wzór i dobrze ,że taki trochę nie pod linijkę
Aga taka przyjemność to zaraz będzie i u Ciebie w ogrodzie
Łubin jest w środku rabaty, z tyłu mam jeszcze trzcinniki, jeżówki, ścieżkę roboczą opanuje werbena, aha jeszcze liatry
Wiesz bylinowej nigdy za dużo Jak tylko zadecydujesz będziemy kopać, może jeszcze coś wykopię przy okazji, wszystko się ładnie rozrasta
Ewcia chyba nie masz co liczyć na nie w tym roku, u mnie siane w tamtym roku, w tym się umacniają, zakwitną w przyszłym. Ale ogrodnik z wiekiem cierpliwym się staje
Aga, rób powoli ale coś rób... zaplanuj sobie skopanie rabat, albo posadzenie tła dla roślin jeśli nie masz, rozmnażaj sobie roślinki.
Ja dzięki temu mam już w przechowalniku 16 szt rozplenic, ze 20 szt ice dance, o rozchodnikach nie wspomnę...
róże są pastelowe czyli białe, różowe, porcelanowe, śmietankowe wyjątek Ascot niedługo już zakwitną, pąki są już tuż tuż
Pierwszy będzie Louis Odier - zapocząkowany aż miło, uwielbiam go za zapach.
Kilka róż przesadzanych więc znowu startują od zera. Ale nie szkodzi, ja jestem cierpliwa poczekam.
Codziennie z drogi ją widzę, w tym roku jeszcze widać, w przyszłym róże już zakryją więcej
Trzmielina compactus... moje pozostałe dwa compactusy już nie są takie kompaktowe - po cycki sięgają Ale kocham je miłością bezgraniczną za całokształt - wiosenną limonkową zieleń, bezobsługowość i magiczną czerwień jesienią.
Agatko, nadrobilam zaleglości - czas nie jest ostatnio moim przyjacielem
Spotkanie u Bożenki jak widzę super
Meble paleciakowe to wystawowe. Mój eMus zrobił stoły na taras ale nie zabezpieczył ich i po zimie wyglądają nieszczególnie zastanawiam sie nawet czy wydawac kase na bejcę czy zrobić nowe