jankosia
20:01, 21 mar 2016

Teraz to wożę od rodziców z pola
Krysia mi też na ciężarówce trochę swojej przywiozła
A wtedy to kopałam u siebie, bo ja generalnie to mam piasek pieseczek żółciutki ale tak żółciutki że ludzie z tej działki kiedyś brali piasek na budowę a powstałe dziury zasypywali czym mieli czyli gliną
I tak na lewo od podjazdu mam glinę, na prawo piasek. No powiedz, kto tak jeszcze ma?
Co do tego pana drzewkowego, jakbyś jednak chciała namiary to pisz. Wiesz, ja w tym Rogowie chcę dwa drzewka kupić ale oni nawet jak mieli wyższe coś to takie patyczki raczej i nie dbali o to żeby np pień był prościutki. Ale plus że hodowane u nas. Tamten koleś ma holenderskie ale za to wyglądają wzorowo. Najlepiej jak obejrzysz na żywo w Rogowie to jakby ci nie pasowało... Zawsze mamy po drodze kilka szkółek
Generalnie ambrowce są prawie wszędzie. Nie napisałaś jakiego dużego /duże chcesz.

Co do tego pana drzewkowego, jakbyś jednak chciała namiary to pisz. Wiesz, ja w tym Rogowie chcę dwa drzewka kupić ale oni nawet jak mieli wyższe coś to takie patyczki raczej i nie dbali o to żeby np pień był prościutki. Ale plus że hodowane u nas. Tamten koleś ma holenderskie ale za to wyglądają wzorowo. Najlepiej jak obejrzysz na żywo w Rogowie to jakby ci nie pasowało... Zawsze mamy po drodze kilka szkółek