Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Mala_Mi 21:52, 25 maj 2016

Justyna napisał(a)
Relacja obejrzana.
Pięknie Aniu. Tak obficie. Rozmiary, jakie u Ciebie osiągają byliny, zaskakują.
Serdecznie

Bo to co nie rośnie wylatuje bez żalu.. muszą się starać
Mala_Mi 21:53, 25 maj 2016

Basilikum napisał(a)

a co one winne, ze Ty ten nos tak nisko masz

Nos wysoko tylko dupcia za nisko Może dlatego kaczki się mnie nie boją bo jestem podobna do nich
Basilikum 21:57, 25 maj 2016

a tego nie zauwazylam, pewnie dlatego zawsze na fotce stoisz w kwiatach
no zartuje oczywiscie, mam nos na tej samej wysokosci wiec i 4 litery pewnie tez
anna_t 22:16, 25 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)

Nos wysoko tylko dupcia za nisko Może dlatego kaczki się mnie nie boją bo jestem podobna do nich

hahahahah musialam przeczytać z dwa razy zeby skumac
Aniu nie mialabys moze za dużo ID wziąć mi do Bogdzi? albo innej trawki ktorej masz na zbyciu?
Luki 22:27, 25 maj 2016

Aniu piękne te piwonie i z jednej strony szkoda, że nie poprosiłem o ofertę z drugiej dobrze bo i tak miejsca nie mam U siebie w bylinowym nakupiłem ładnych z 2-5 pąkami, przyszła szara pleśń i skosiła połowę pędów, ale przynajmniej karpy duże bo też w 5 litrowych donicach, w przyszłym roku będą zachwycać.
Tak głupio mi zawracać Ci głowę, ale gdybyś miała gdzieś na szybko pod ręką siewki orlików to ukop dla mnie, ale tylko jeżeli masz czas, nie jest to pilna sprawa

Do Twoich rozważań na temat ogrodu... ja i tak go uwielbiam i chciałbym oglądać przynajmniej 4 razy w roku, ale jak to się mówi... życie. Cieszę się, że będziemy się widzieć
Mala_Mi 22:51, 25 maj 2016

anna_t napisał(a)

hahahahah musialam przeczytać z dwa razy zeby skumac
Aniu nie mialabys moze za dużo ID wziąć mi do Bogdzi? albo innej trawki ktorej masz na zbyciu?

Co tu kumać, jak się ma krótki nogi i nisko kuper to się wygląda jak kaczka A jak kuper przybrał na wadze to już wogle .. tragedia... ale operacji na długie nogi się nie robi .. Nogi to nie cycki.. szkoda..

Trawki wydałam wszytkie.. jeszcze dziury po kopaniu muszę zasypać.. upychałam każdemu kto chce i nie chce.. potrzebowałam miejsca na nowe.. tak, że przykro mi ale już nadwyżek nie mam. Ostatnie nadwyżki stipy właśnie dziś zakopałam u siebie.. za rok... z odbiorem u mnie ..zapraszam.

Jakbyś miesiąc temu się zapisała na nadwyżki to bym ci zostawiła..
Mala_Mi 22:54, 25 maj 2016

Luki napisał(a)
Aniu piękne te piwonie i z jednej strony szkoda, że nie poprosiłem o ofertę z drugiej dobrze bo i tak miejsca nie mam U siebie w bylinowym nakupiłem ładnych z 2-5 pąkami, przyszła szara pleśń i skosiła połowę pędów, ale przynajmniej karpy duże bo też w 5 litrowych donicach, w przyszłym roku będą zachwycać.
Tak głupio mi zawracać Ci głowę, ale gdybyś miała gdzieś na szybko pod ręką siewki orlików to ukop dla mnie, ale tylko jeżeli masz czas, nie jest to pilna sprawa

Do Twoich rozważań na temat ogrodu... ja i tak go uwielbiam i chciałbym oglądać przynajmniej 4 razy w roku, ale jak to się mówi... życie. Cieszę się, że będziemy się widzieć

U mnie w tym roku szara pleśń załatwiła lilaki , piwonie . Jakiś grzyb załatwił czereśnie , wiśnie i moja Kiku.. paskudny rok. Tylko wisteria dala czadu..

Orlików u mnie dostatek.. ukopię.. byle bym nie zapomniała .
anna_t 22:57, 25 maj 2016

miesiąc temu..dobre sobie..nawet teraz głupio mi było
do zobaczenia zatem w sobote kaczko!
Mala_Mi 23:16, 25 maj 2016

anna_t napisał(a)
miesiąc temu..dobre sobie..nawet teraz głupio mi było
do zobaczenia zatem w sobote kaczko!

Dlaczego głupio... mam wyrzucić wolę oddać.. jak nie mogę czegoś dać bo się np nie dzieli albo nie mam to potrafię napisać, że nie da się.

Więc bez krępacji
Mala_Mi 23:17, 25 maj 2016

Basilikum napisał(a)
a tego nie zauwazylam, pewnie dlatego zawsze na fotce stoisz w kwiatach
no zartuje oczywiscie, mam nos na tej samej wysokosci wiec i 4 litery pewnie tez

A jak myślisz ska się wzięło Mała Mi???