Bogdzia.. to ta sama piwonia kupowana w różnych źródłach.. na mojej ani kwiatka, cena o wiele wyższa.. wysokość też inna.. moją oznaczyłam strzałką bo by nie było widać gdzie jest.
No i Twoja kwitnie u mnie ..do soboty nie chciała poczekać
Tu jest realne foto koloru i pokroju. Taki dziwny róż z żółtym???
Jak nazwa wskazuje ma byliny W tym roku było dużo piwonii.. a ja nie wiedziałam że będą i zrobiłam zimą zakupy w polecanych przez ciebie sklepach wysyłkowych.. i teraz żałuje.. bo ceny były wyższe a rośliny ..niższe.. post wyżej tego przykład na piwonii Itoh.
I tu kolejny przykład.. na piwonii bylinowej. Miarką wielkości jet zielona tabliczka.
Piwonia z wysyłki.. zakwitnie może za 2 lata.. tabliczkę widać a liści trzeba szukać..
I piwonia od Pana B. tu tabliczki trzeba szukać. I dorodne pąki.. to jedna sadzonka.
tle dzwoneczki od Jankosi A piwonia już skradła moje serce za kolor w pąku.. aż świeci .. foto nie dodaje tej żarówki.
Kwitną Jak pięknie W zeszłym roku było kilka kwiatków i takie malutkie, a w tym są duże i wyrastają ponad liście U mnei deszcz i burze, wiec foto zapłakane ale musiałam zrobić ..
Ciachaj po kwitnieniu jak ci pasuje Tylko zaraz po kwitnieniu jak chcesz by ci kwitła za rok.. a kwitnie na nowych przyrostach, wiec zobacz ile rośnie.
2011
2012
2013 (nie przycięłam rok wcześniej i się rozlazła)
2014