Aniu, bardzo się cieszę, że Was poznałam. Że pomyliłaś... dobrze, że choć skojarzyłaś, że ktoś taki jak ja był! U Ciebie w wątku ruch jak na Karkowskim Przedmieściu Zresztą u Bogdzi tez luźno nie było. Dopiero teraz wiem, że były osoby, z którymi chciałam pomówić, ale nie rozpoznałam No cóż, życie. Będą inne okazje do spotkań. Świat jest mały. Z zaproszenia skorzystam na pewno. Ogród Wasz piękny to wiem bez dwóch zdań i tak blisko mi do Waszych ogrodowych gustów. Zajrzeć do was, to moje kolejne ogrodowe marzenie.
Ps Zdjęcie super, nawet nie wiedziałam, że ktoś nas obserwuje
Aniu, składam meldunek z życia roślinek od Ciebie. Orliki kwitną, jeden ogromniasty, reszta malutka, ale kwitnąca!. Naparstnice, rudbekie i ostróżki rosną , Trawki (jakieś rozplenice) dwie padły, dwie mają po zielonym źdźbełku. Gipsówka rośnie, odętki rozrosły się w szerz (całkiem jak ja). Chyba tylko ostrogowców nie widzę. Moja Ty Zielona Roślinna Rączko! (a może Złota Rączko Ogrodowa)
Witam naczelnego dyrygenta fotki grupowej u BogdziWizyta w Raju jak zwykle udanaMiło Twoją gębusię zobaczyć w tak miłych okolicznościach na tle Franczeski
A mi komp się zbiesił.. i restartuje program.. i wrzucam kilka fotek co dziś pocykałam..
ładne fotki
I brzydkie .. susza.. ziemia popękała i schnie.. nie podlewam bo nie mam kiedy .. miało padać, nawet nawóz wysialiśmy i przeszło bokiem.. Tak wygląda już miejscami trawa. W glinie krzewy i drzewa maja dobrze, bo głęboko znajdą coś mokrego, ale to co korzeni się płytko niestety cierpi tak samo jak i na innych glebach.