ten kawałek mogłabym wyciąć i żywcem przekleić do swego ogrodu
Śliczne masz wszystko Aniu - jak czytam, ze tyle roślin Ci wypadło to się dziwię, gdzie w tym gąszczu miałaś miejsce
Strat oczywiście współczuję - ale zapewniam Cię - ogród wygląda bardzo ładnie
Pada największy klon.. widać jaki po prawej łysy.. jak padnie to też go nikt nie zauważy, że nie ma.. a ma duzo metrów wysokosci i szerokości. Prawej strony już prawie nie ma. Ale za nim płakać nie będę .. za wielki do ogrodu..
Boski tylko na foto.. ale z góry już jest do... czytam, że lubią ludziska jak w trawniku jest różne inne zielsko.. ..bo to tak swojsko i ekologicznie..
Mam odmienne zdanie, bo ani to swojsko ani ekologicznie .. trawnik ma być trawnik, a jak już to łąka kwietna.. Danusia wrzuciła u siebie 2 foty z wyjazdu... a tam trawnik marzenie.. nie topiary. a trawnik jest obiektem westchnień.. i czymś co nadaje elegancję ,daje ramy, tło.. taka kropka nad i. Nie czarujmy sie.. brzydki trawnik zawsze zeszpeci ogród.. nawet najpiękniejsze rabaty przy zielsko wkoło będzie tylko kwiatkiem (bardzo pięknym) do kożucha.
Homar na plastykowym talerzu
Obraz bez ramy
Brudne giry do eleganckich szpilek (może dlatego nie ubieram się elegancko ...)
I ostatnio się dowiedziałam, że gaz w wypasionym BMW też nie przystoi.... ale tego to nie wiedziałam.....
To nigdy nie będzie spójne jako całość..
Tu pasuje fioletowa tawułka.. znalazłam.. mam taką.. tylko jak ma przeżyć pod jodłami .. u Danusi tak inspiracja była..