Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

21:14, 20 lip 2016
Mala_Mi napisał(a)

te sa fajne ...pełne inaczej

Terci fotkę fajna zrobiłaś...takie naturalne zdziwienie
Mala_Mi 21:17, 20 lip 2016

ewsyg napisał(a)
Aniu, jak u Ciebie, tak kolorowo, a mnie tego bardzo potrzeba. Kochana jak zakwitnie liliowiec to Ci wstawię zdjęcie u ciebie. Wnuczuś bardzo słodki, taki do całowania. Jak podrośnie to Ty go rozruszasz, tego jestem pewna.

On jest szybki i wiercipięta, ale taki "zaplanowany", nie widać u niego tego szałaputowania.. jak u mnie czy u Muminka Mówimy, ze to alpinista bo wszędzie się wspina

To czekam na foto.. Kurcze posadziłam i nie pamiętam gdzie.

Tak jak nie pamiętam skąd w tym miejscu taka jeżówka.. muszę brać lecytynę chyba..

alis 21:18, 20 lip 2016

Dziękuję bardzo
roma2 21:32, 20 lip 2016

Bardzo się cieszę na kulturalną rudbekię. Będę mnożyć , a resztę dokupię wiosną, bo jej chcę duuuużo! Jak w podesłanej przez Ciebie inspiracji. Buziaki!
Basilikum 21:36, 20 lip 2016

Aniu sypiesz drozdze na te rabaty ?

Roma one dosc latwo sie mnoza, dostalam od irenki w zeszlym roku pare siewek, troche mi z tego padlo a z tego co nie padlo mama wielkie krzaczory.
Wlasnie jeden przesadzilam, mam nadzieje, ze da rade w te upaly i nie bedzie zamordowana.
yolka 21:59, 20 lip 2016

mam przegorzany a myślałam, że mam mikołajki . Tylko mnie takie myśli nękają.
Sprzątać?
roma2 22:04, 20 lip 2016

Anek zapodaje "cóś" na bank, tylko się nie przyznaje . Działa to "cóś" długo, bo to co mi podesłała rośnie pięknie i u mnie. O siewkach już wiem od Malutkiej, że mam sie nie przepracowywać wiosną. Coś już o tym wiem, bo w tym roku wiosna bardzo rzadko byłam na działce i tylko dzięki temu ostały się siewki szałwii, kocimiętki i werbeny. Bo ja jak taran działam jak tam wpadam. Tylko żałuję, że nie miałam okazji pozbyć się siewek firletki. Rośnie w każdym zakamarku 17 arowej działki. W tym roku uciacham po przekwitnięciu, bo siewek mam prawdziwy srylion srylionów.
Mala_Mi 01:07, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Chyba sie krygujesz z ta babcia nr2 A, tamta daje sucha bułę? Nie moge za czesto zagladać, bo jak patrze to targa mną zazdrosc ogromna, ze maja wnuki taka cudną babcią. Moja mama za wczesnie odeszła...Nie smucę, buziaki zostawiam

Pracuję i mam kawałek do wnuków ,wiec mam je tylko od czasu do czasu .. więc numer dwa jest zasłużony..

I nie smucimy...to nic nie da.. czasu nie cofnie.. lajf jest brutal.

Mala_Mi 01:11, 21 lip 2016

Ewik napisał(a)
Lavender rzeczywiście wypasiona , moja wydawała się sporą a jak dzieciak przy twojej wygląda. Fota z jezowkami cudna.

Oj u Ciebie wieki nie byłam.. w tylu fajnych ogrodach dawno nie byłam.... szkoda, że doba taka krótka..

I Lavender.. kwitnie i kwitnie... ale to ostatnia kiść.. ale do drugiego tłoczenia już ruszyła śmiało i mocno.. będzie krótka przerwa .. nawet nie zdążyłam jej przyciąć.. będzie drapak.

Mala_Mi 01:14, 21 lip 2016

yolka napisał(a)
mam przegorzany a myślałam, że mam mikołajki . Tylko mnie takie myśli nękają.
Sprzątać?

Ha, ha, ha... nie wiem czy warto... na razie braki czasowe..

Moje lilie... mają w tym roku ..często 1 kwiat... a mikołajek mi padł na amen... szkoda, bo był piękny