Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

Nowalijka 08:21, 02 cze 2018

U nas nadal susza. Przydałby się deszcz bo mnie tez potrzebny odpoczynek od dziobania s ziemi, boli mnie coraz bardziej kciuk prawej ręki. Chyba przesilony. Pieknie rosną anabelki u Ciebie, tak jak i inne Twoje rośliny. Korzystaj z deszczu i odpoczywaj Zoju.
BKosimkArt 08:35, 02 cze 2018

I u mnie leje regularnie... cieszę się z deszczu bardzo ale jak zwykle dziś kurcze mamy piknik rodzinny w Piasecznie i nie wiem co to będzie, pogoda na piknik fatalna...
Roocika 08:48, 02 cze 2018

Zoja zdrowia życzę. Mnie męczy alergia, na szczęście wczoraj trochę popadło i u nas. Anabelka jaka duża!
Aurelllia 13:08, 02 cze 2018

Zojka zdrówka życzę - alergia pewnie drogi oddechowe otwiera i dlatego tak często łapiesz :/ Ogródek się napił i mamy spokój z podlewaniem Anabelki już ładne kwiatostany mają
sarenka 13:10, 02 cze 2018

Gdzie się Zoju przeziebilas?

U nas słońce już swieci, jest dosyć parno

Poradź mi, jak uchronić żurawki przed spalaniem przez słońce- tak jak w przypadku jezowek- osłonić je aż urosną?
Rumianka 21:50, 02 cze 2018

Trochę deszczu podeślij do mnie, bo muszę lać z węża...
Makao_J 21:53, 02 cze 2018

Piwonia piekna, juka też będzie cudna. Ja swoje co roku przesadzam i na razie nie kwitną.
zoja 22:25, 02 cze 2018

paulina_ns napisał(a)
Zojka chora jesteś? U nas póki co pochmurnie, ale jeszcze nie pada i szczerze wolałabym,żeby dzisiaj jeszcze deszcz wytrzymał dużo planów mam

no chora przespałam ponad pół dnia... troszkę pod wieczór coś w ogródku zrobiłam oprysk z pokrzywowej gnojówki
zoja 22:28, 02 cze 2018

Nowalijka napisał(a)
U nas nadal susza. Przydałby się deszcz bo mnie tez potrzebny odpoczynek od dziobania s ziemi, boli mnie coraz bardziej kciuk prawej ręki. Chyba przesilony. Pieknie rosną anabelki u Ciebie, tak jak i inne Twoje rośliny. Korzystaj z deszczu i odpoczywaj Zoju.

Elu mi na tak bolące kciuki pomogły te opaski na nadgarstki. Nie wiem na czym to polega ale jakoś je odciąża i przestają boleć.

Anabellki - te - są moje najpierwsze więc już dobrze zakorzenione

Dziękuję, odpoczęłam.
zoja 22:31, 02 cze 2018

BKosimkArt napisał(a)
I u mnie leje regularnie... cieszę się z deszczu bardzo ale jak zwykle dziś kurcze mamy piknik rodzinny w Piasecznie i nie wiem co to będzie, pogoda na piknik fatalna...

Przestało padać przed południem to pewnie piknik się udał