Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

deszczowymaj 10:32, 07 lis 2019

Milka napisał(a)
forsycjowa kulka nadal zielona

Red Baron bardzo długo czerwień trzyma

borówka amerykańska też długo cieszy i zdobi
a azalie japońskie zieloniutkie

klony na pniu nadal zielone

Łojejuuu jakie piękne kolorowe rabaty

u mnie red baron już suszki,ale może też dlatego bo były niedawno przesadzane

a zakupy cebulkowe Zacne zazdraszczam tylko nie sadzenia
ElaS 10:57, 07 lis 2019

Milka napisał(a)

a takie mam cebulowe, do niebieskiego, różowego i ognistego.

Widzę, że B rządzi
Porównamy wiosną. Takie same mam u siebie.
Zostały mi jeszcze tulipki w kolorze różowym ale dam do doniczek i zadołuję. Pierwszy raz, bo zawsze wsadzałam do gruntu.
danuta_szwajcer 11:19, 07 lis 2019

Klon ma piękny kolor, piękna kolorowa jesień u Ciebie w dalszym ciągu. Oj ale nakupiłaś dobroci cebulowych , będziie co wiosną podziwiać. Pozdrawiam
Kasia73 12:10, 07 lis 2019

Irenko piękna jesień u Ciebie chyba najpiękniejsza pora dla Twojego ogrodu pozdrawiam serdecznie
Alicja169 12:14, 07 lis 2019

Pełnia kolorów jesiennych u Ciebie Irenko Wszystko świeci czerwienią i żółcią i pełno jeszcze zielonych akcentów tych wcale nie zimozielonych. U mnie nie ma już liści, prawie nie ma koloru, tylko berberysy i trawy.
Tej pracy przy sadzeniu cebulek nie zazdroszczę, oszczędzaj kręgosłup, proszę
hankaandrus_44 12:38, 07 lis 2019

Podziwiam teraz i szykuję sie na oglądanie wiosenne. Tyle paczuszek, musi być pięknie. Za moment będziemy włączać zimową wyobraźnię. Buziaczki.
sylwia_slomc... 12:38, 07 lis 2019

Milka napisał(a)

Świetny ten klon, polecam, jeśli masz miejsce, ale nie na słońce.
No jak wywalam byliny, plewię i robię kanty, zimą będzie schludniej, jeszcze zostało mi chyba z 5 rabat do kancikowania, jak pogoda dopisze.
No i cebulowe muszę wsadzić, kupiłam i dumam gdzie wcisnąć, coby nie sadzić na tych tulipanach, co w ziemi, a ich nie widać.
Tych żywopłotów to ja mam do cięcia od groma, ale cięcie lubię, sprzątania po, już nie.
Dzięki Ewo, sezon zleciał i nie byłaś u mnie, koniecznie dopilnuję, aby maj z tobą na kawce u mnie spędzić.

O matulu, ależ będzie cudna wiosna
eVka 13:25, 07 lis 2019

Milka napisał(a)

Świetny ten klon, polecam, jeśli masz miejsce, ale nie na słońce.
No jak wywalam byliny, plewię i robię kanty, zimą będzie schludniej, jeszcze zostało mi chyba z 5 rabat do kancikowania, jak pogoda dopisze.
No i cebulowe muszę wsadzić, kupiłam i dumam gdzie wcisnąć, coby nie sadzić na tych tulipanach, co w ziemi, a ich nie widać.
Tych żywopłotów to ja mam do cięcia od groma, ale cięcie lubię, sprzątania po, już nie.
Dzięki Ewo, sezon zleciał i nie byłaś u mnie, koniecznie dopilnuję, aby maj z tobą na kawce u mnie spędzić.

Mam fajne miejsce na klona ale musze do niego przekonać eMka wszystko w swoim czasie!
Ja nawet lubię kanickować i później podziwiać efekty swojej pracy teraz fajnie, bo ziemia wilgotna, będzie lekko szło Chwasty z obrzeży "ziemnych" powyrywam, bo często wrastają.
Masz tego dobra cebulowego trochę

Oj w przyszłym sezonie mam nadzieję, że uda się spotkać Buziaki!
Poppy 13:32, 07 lis 2019

Irenko, nie wiem, ktora pora roku jest moja ulubiona u Ciebie, jesien jest taka jak byc powinna.
I tak mi sie po glowie kolacze, czy to Ty nie mialas sadzic tulipanow przypadkiem?
Git bedzie

Piesely cudne
anpi 14:29, 07 lis 2019

Milka,podziwiam Twoje jesienne widoczki, trawy, berberysy,wszelkie przebarwienia... i zieloności Cebulowe zapowiadają urocza wiosnę.Ja przede wszystkim w tym sezonie zainwestowałam w krokusy i trochę nowinek...jakieś nietypowe szafirki i czosnki.