Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 07:56, 03 mar 2021

żurawki tak sobie

Milka 07:58, 03 mar 2021

wytniemy całkowicie lub radykalnie skrócimy cedrówkę chińską, robi się potężne drzewo i za dużo cienia
dla wszystkich zaglądających miłego i ciepłego dnia
Agatorek 08:11, 03 mar 2021

Milka napisał(a)
po wycięciu traw, jeszcze tu nie skończone, widać buksy po ćmie
już je wykopuję i wywalam

Irenko, a czymś pryskałaś bukszpany przeciwko ćmie?
Gdzieś widziałam na forum, że ładnie odbijały po (jeszcze gorszym) zniszczeniu. Nie chcesz dać im szansy? Czy masz już dość ćmy?
Milka 08:15, 03 mar 2021

Decisem robiłam, jak upilnowałam, było ok, ale 3 razy trzeba.
Te, co jeszcze żyją opryskam, dam nawóz na wzrost, ale inne wywalam, Na ich miejsce będą cisy.
Agatorek 08:19, 03 mar 2021

A jaki dajesz i kiedy nawóz pod bukszpany?

Z tych Twoich zdjęć to już wiosna wyziera na całego
Milka 08:21, 03 mar 2021

Jest taki preparat na regenerację i wzrost, nazwa mi umknęła i leję po całym krzewie. Bardzo wiosennie się robi, coraz cieplej w dzień.
JoannA 08:32, 03 mar 2021

Milka napisał(a)
Jest taki preparat na regenerację i wzrost, nazwa mi umknęła i leję po całym krzewie. Bardzo wiosennie się robi, coraz cieplej w dzień.

Irenko ja na bukszpany stosuję Topbuxus może to ten środek też stosujesz.
Prawdziwa wiosna zawitała do Ciebie i jak pięknie wysprzątany ogròd. Ja jeszcze nic nie ruszyłam bo u nas jeszcze różnie może być z pogodą, a śnieg dopiero wczoraj zniknął.
Pozdrawiam serdecznie.
MiluniaB 08:35, 03 mar 2021

kolejne donice z hortkami

Irenko sporo masz prac z wycinką, ale widzę, że szybko Ci idzie. Lubię tak na świeżo przycięte rośliny w ogrodzie - robi się taka fajna przestrzeń.

Irenko martwię się o moje przycięte hortensje Vanilla Fraise i Annabelle. Patrzę na Twoje i u innych - odnoszę wrażenie, że moje stanowczo za krótko przycięłam. Prawie nie mają z czego odbić takie krótkie gałązki im zostawiłam. Zobacz fotki i oceń - nie cytuj, bo usunę, żeby nie mieszać.

Anda 08:49, 03 mar 2021

Milka napisał(a)

Ewa, powoli idzie, ale coś tam już widać, w tajemnicy ci powiem, że przepadłam w serialu ,,Opowieść podręcznej", zamiast non stop robić.
Kicia rewelacyjna, dobrze je, bawi się fantastycznie, mamy ubaw po pachy. W ciągu dnia, jak idę do ogrodu, spokojnie śpi.
Mąż w niej zakochany

Nie dziwię się. Mnie ten serial rabował sen. Polecam wszystkim kobietom do obejrzenia. Teraz czekam na najnowszy sezon.

Zwierzęta są niesamowite. Mam mamy od paru tygodni szczurki hodowlane, takie w łatki. Naprawdę wielu ludzi ich nie trawi, a to takie miluśne stworzenia, tylko renomę maja okropną, a szkoda.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
BASIA8 09:16, 03 mar 2021

Kochana prace porządkowe pięknie idą dużo do zrobienia, ale dużo też zrobione. Buziaki Kochana. Uważaj na siebie bo pogoda jeszcze zdradliwa.