Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 11:20, 09 kwi 2021

MiluniaB napisał(a)
Wow tyle magnolii w jednym ogrodzie to chyba tylko Irenko u Ciebie

Jak ja się cieszę, że w tym sezonie mogę być na bieżąco i wszystko podziwiać

Co do czosnków to nie mam pojęcia. Może dlatego, że liście takie długieeeeee i się położyły, bo pączki wypuszczają, więc jest ok.

Irenko zajrzyj do mnie i podpowiedz jeszcze w temacie magnolii

Szkoda tylko, że w jednym czasie nie kwitną.
Miło mi, że zaglądasz, bardzo.
Pewnie czosnki chłód chwycił, ale i tak potem liście brzydną i ja swoje wycinam, pewnie to samo zrobisz.
Już idę
hankaandrus_44 11:42, 09 kwi 2021

Też zaraz idę, wiatr jest chłodny teraz, ale po południu może zelżeje? Udanych wycinek. TRzymaj się na zawietrznej. Pa
Milka 13:23, 09 kwi 2021

Haniu, wróciłam, po psach posprzątałam. Tak wieje, że myśli zebrać nie mogę, od czego zacząć, ale jest cieplej i słonecznie.
Oby i u ciebie było lepiej, trzymaj się łopaty, coby nie wywiało, buź
basia3012 14:44, 09 kwi 2021

Irenko, dziewczyny, u nas wieje tak jakby chciało drzewa powyrywać. Ale słonko świeci więc raczej ciepło.
A Kasi to chyba o jaśminowce chodziło. Obejrzałam kwitnące krzewy na str 1 i 3 wizytówki. Albo to kolkwicje. Ale kolkwicja lekko w róż wpada.
Anna_I 15:39, 09 kwi 2021

Witam się u Ciebie Irenkoaż wstyd się przyznać,ale pierwszy raz zawitałam do Twojego pięknego ogrodu,a Ogrodowisko odwiedzam już ze 3lata...ale spokojnie, noce będę zarywać,aby poznać wszystkie zakątki Twojego rajuPozdrawiam
Agatorek 21:30, 09 kwi 2021

Milka napisał(a)

Sorry, że z opóźnieniem, musiałam jechać do Wrocławia, coś załatwić, właśnie wróciłam.

Ja bym już ją dała do ziemi z doniczką, wcześniej może nawet w ukorzeniaczu pomoczyła. Nabierze wigoru i być może na jesień będzie gratisowa magnolia.

Ok. Jutro będę działać. Tylko muszę znaleźć dobre miejsce, albo jakoś ogrodzić przed psami .
Na słońcu posadzić? Czy raczej w cieniu?
Alija 22:15, 09 kwi 2021

U nas też wiało, ale już trochę cieplej, obcięłam róże (cała jestem pokłuta). Jutro ma być fajna pogoda. Planuję cały dzień w ogródku, jeśli dam rady.
Dobrej pogody na sobotę życzę i miłych zajęć ogrodowych.
Milka 07:35, 10 kwi 2021

basia3012 napisał(a)
Irenko, dziewczyny, u nas wieje tak jakby chciało drzewa powyrywać. Ale słonko świeci więc raczej ciepło.
A Kasi to chyba o jaśminowce chodziło. Obejrzałam kwitnące krzewy na str 1 i 3 wizytówki. Albo to kolkwicje. Ale kolkwicja lekko w róż wpada.

Za to dziś fajnie.
Basiu, odpisałam że jaśminowce i żylistki.
Kolkwicję mam ogromną i wiem, jak kwitnie.
Milka 07:37, 10 kwi 2021

Anna_I napisał(a)
Witam się u Ciebie Irenkoaż wstyd się przyznać,ale pierwszy raz zawitałam do Twojego pięknego ogrodu,a Ogrodowisko odwiedzam już ze 3lata...ale spokojnie, noce będę zarywać,aby poznać wszystkie zakątki Twojego rajuPozdrawiam

Aniu witaj jaki tam wstyd, przecież tu tyle wątków, że można dostać zawrotu głowy.
Nic nie zarywaj, zaczyna się nowy sezon, można na bieżąco podglądać, pozdrawiam
Milka 07:39, 10 kwi 2021

Alija napisał(a)
U nas też wiało, ale już trochę cieplej, obcięłam róże (cała jestem pokłuta). Jutro ma być fajna pogoda. Planuję cały dzień w ogródku, jeśli dam rady.
Dobrej pogody na sobotę życzę i miłych zajęć ogrodowych.

Alu szybko działasz, ja nadal róże nie skończyła, zresztą wiele robót jeszcze jest, ale drobnica.
Tak, weekend z pogodą, tez mam plan działać