Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

popcorn 14:27, 19 lip 2018

zaglądam, uprasza się o nowe fotki
jolanka 16:40, 19 lip 2018

anka_ napisał(a)
Jolu u mnie z nornicami i kretami też w tym roku masakra. I najgorzej że nie mogę żadnych granulek sypać ze względu na koty.
A moja kocica jakieś francuskie geny chyba ma bo zdecydowanie bardziej lubi polować na żaby niż futerkowce.

Ale te granulki sypie się do korytarzy do środka. Ja ustawiam jesscze na wierzchu w tym miejscu odwróconą doniczkę.
No nieetety, albo ja albo one
jolanka 16:41, 19 lip 2018

popcorn napisał(a)
zaglądam, uprasza się o nowe fotki

No niby by wypadało ale pada Muszę się poprawić
tulucy 16:44, 19 lip 2018

Ja też nie sypię, bo o kota się boję, bo jak on zje taką nadzianą mysię...
Kasiolaaa 21:26, 19 lip 2018

ja tez co roku mam przeboje z kretami i nawet zadne swiece dymne nie pomagaly gdzies wyczytalam ze Domestosu nalac do kanalu kreta i tez nic nie pomoglo
jolanka 21:35, 19 lip 2018

tulucy napisał(a)
Ja też nie sypię, bo o kota się boję, bo jak on zje taką nadzianą mysię...

A gdzie by ją znalazł? One chyba pod ziemią tego....hmm gubią się
jolanka 21:37, 19 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
ja tez co roku mam przeboje z kretami i nawet zadne swiece dymne nie pomagaly gdzies wyczytalam ze Domestosu nalac do kanalu kreta i tez nic nie pomoglo

Jak świat światem kret górą, jeszcze nikt nic mądrego nie wymyślił
A takich chemicznych atrakcji to bym nigdy do ziemi nie lała
jolanka 20:52, 21 lip 2018

Kończę rabatę brzozową
Jutro będę mogła ją wreszcie pokazać. Napracowałam się jak górnik w kopalni ale z efektu jestem baaaardzo zadowolona
Poza tym opieliłam pas ziemi niczyjej czyli ok 30 metrów chwastowiska wzdłuż ogrodzenia od strony lasu za cisami i choinami Nie mam pojęcia co zrobić aby tak się nie rozsiewały. Przysypywanie skoszoną trawą odpada - nornice urządziły sobie pod nią balety. Ręce wchodziły mi w kanały wzdłuż podmurówki i odchodziły do środka ogrodu pod rośliny Pozasypywałam ale co zastanę jutro to nie wiem.
Kasya 20:59, 21 lip 2018

jolanka napisał(a)
Kończę rabatę brzozową
Jutro będę mogła ją wreszcie pokazać. Napracowałam się jak górnik w kopalni ale z efektu jestem baaaardzo zadowolona
Poza tym opieliłam pas ziemi niczyjej czyli ok 30 metrów chwastowiska wzdłuż ogrodzenia od strony lasu za cisami i choinami Nie mam pojęcia co zrobić aby tak się nie rozsiewały. Przysypywanie skoszoną trawą odpada - nornice urządziły sobie pod nią balety. Ręce wchodziły mi w kanały wzdłuż podmurówki i odchodziły do środka ogrodu pod rośliny Pozasypywałam ale co zastanę jutro to nie wiem.

Bardzo jestem ciekawa
Myślałaś o siatce cieniujacej na ogrodzeniu ?
mrokasia 21:02, 21 lip 2018

jolanka napisał(a)
Kończę rabatę brzozową

Czekam z niecierpliwością!
Na nornice nie mam pomysłu...