Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

mrokasia 09:08, 13 kwi 2019

U mnie zimno i śnieg pada. Taki drobniutki, od rszu topniejący ale pada. Z ogrodu nici. Właściwie wolałabym by padał deszcz bo ducho u mnie a z tego śnieżku to wiele wilgoci nie będzie. Może jutro będzie lepiej.

O magnolii nie umiem nic powiedzieć. Rozumiem, że obawiasz się pomyłki?
09:13, 13 kwi 2019
U mnie słońce na razie, ale chmurki też i 6 stopni na plusie jet teraz , a tu sobota, najpierw dom i obiad, potem ogród.
Wiolka5_7 09:15, 13 kwi 2019

U mnie pochmurno i rano było +2...coś w nocy pokropiło nawet
Nie narzekam,bo dziś mam dzień wyjazdowy,to może i padać

W przyszlym tygodniu podają ciepelko,więc na święta zakwitną kwiatuchy,będzie pięknie
jolanka 09:17, 13 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
U mnie zimno i śnieg pada. Taki drobniutki, od rszu topniejący ale pada. Z ogrodu nici. Właściwie wolałabym by padał deszcz bo ducho u mnie a z tego śnieżku to wiele wilgoci nie będzie. Może jutro będzie lepiej.

O magnolii nie umiem nic powiedzieć. Rozumiem, że obawiasz się pomyłki?

Tak jakoś mi się zaczyna wydawać, że ta magnolia to nie Lennei Alba. Kupiłam jesienią u Sz.
Szkoda by było

Przez ten śniego-deszcz nawet ptaki nie latają, to ja też,
jolanka 09:20, 13 kwi 2019

MonikA napisał(a)
U mnie słońce na razie, ale chmurki też i 6 stopni na plusie jet teraz , a tu sobota, najpierw dom i obiad, potem ogród.

Ja wczoraj nagotowałam więcej aby dzisiaj nie stać przy garach a tu kicha, może jakieś ozdoby porobię wianków bo kupiłam trochę różności do klejenia
A temperatura to na razie tylko +2
jolanka 09:25, 13 kwi 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
U mnie pochmurno i rano było +2...coś w nocy pokropiło nawet
Nie narzekam,bo dziś mam dzień wyjazdowy,to może i padać

W przyszlym tygodniu podają ciepelko,więc na święta zakwitną kwiatuchy,będzie pięknie

To masz wymówkę ogrodową
Mnie nawet po zakupy ne chce się dzisiaj wychodzić.
W tym roku to na pewno będą prawdziwie wiosenne święta a nie zamiana z bożonarodzeniowymi jak ostatnio
Wiolka5_7 09:28, 13 kwi 2019

jolanka napisał(a)

To masz wymówkę ogrodową
Mnie nawet po zakupy ne chce się dzisiaj wychodzić.
W tym roku to na pewno będą prawdziwie wiosenne święta a nie zamiana z bożonarodzeniowymi jak ostatnio

Chociaż tyle dobrego na swięta,choć deszcz by się przydał,bo słońce i wysokie temp.będą wysuszać...ech...nigdy nie ma idealnie...taki los ogrodnika ...
Kasia_CS 09:56, 13 kwi 2019

Lennei ma Janeczka z Symetryczno-lirycznego, Justyna z Mój zielony świat - chyba nie widziałam nigdy różu na jej zdjęciach

popatrz tu stare fotki z pąkami Lennei
AnnaCh 11:19, 13 kwi 2019

U mnie M zrobił połowę trawnika, dziś miał po pracy kończyć, ale nic z tego. Wiedziałam, że dziś opady zapowiadają, ale z tego samego powodu co Ty nie dokończyłam. No bez przesady, jak pokażę, że daję radę, to już będę to robić. Nie ma mowy.
Gosiek33 11:37, 13 kwi 2019

Jolu a może Twoja to ALBA SUPERBA, bardzo podobna ale przy nasadzie lekko różowa