Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Drimeth 10:18, 15 kwi 2019

Piękne zdjęcia ptaków. Gratuluję wprawnego oka i modeli do fotografowania.
Co do Twojej opóźniającej się wiosny, moja w taki razie porządnie zaspała. Hiacynty dopiero rozkwitły, a tulipany nadal mam w zielonych pąkach
marba 20:22, 15 kwi 2019

jolanka napisał(a)
U mnie wiosna przychodzi zawsze troszkę później:

Jolu, co to za roślinka płoży się pod liliowcem? Ślicznie wygląda.
A opóźniającą się wiosną nie przejmuj się, im później zawita, tym bezpieczniej dla roślinek.
jolanka 20:26, 15 kwi 2019

Gosiek33 napisał(a)
fantastyczne fotki ptaków

Dziękuje Gosiu
mrokasia 20:31, 15 kwi 2019

U mnie na rabatach za domem łyso i wiosny za bardzo nie widać jeśli Cie to pocieszy. Cebulowych nie sadziłam wiec pusto i wiatr hula .
jolanka 20:32, 15 kwi 2019

Zana napisał(a)
U Ciebie za to wiosna szybsza niż u mnie, moje klony jeszcze liści nie mają, jeszcze w pączkach są. Narcyzy do kwitnienia też się bynajmniej nie szykują. Szafirki chociaż są. A u Ciebie to już można rzec stan zaawansowany.
Pi...nik z worami i różnymi elementami towarzyszącymi mam niemal taki sam.

Jaka szybsza. Wszyscy jakieś zdjęcia pokazują to szukałam usilnie aby i u mnie coś było widać.
Kroniki kupiłam jesienią i zadołowałam razem z doniczkami w takim osłoniętym, zacisznym miejscu między domem a tym betonowym płotem od sąsiadów. Chyba to spowodowała, ze miały cieplej i wypuściły już listki. Teraz tylko boje się przymrozków bo będzie po nich
Narcyza kwitnącego znalazłam jednego, tulipanów wszystkie cztery
Jak w powiedzeniu, kto szuka ten znajdzie
jolanka 20:34, 15 kwi 2019

Kawa napisał(a)
Jolu cudne te twoje ptasiory i nie moge się nadziwić jak ty im te foty robisz u mnie jak mnie usłyszą to zaraz odlatuja

Haha, zdjęcia robię przez szybę z domu Inaczej nie ma szansy, wieją od razu. Ptaki reagują na ruch, kolor ubrania
jolanka 20:34, 15 kwi 2019

MonikA napisał(a)
U mnie rano wcześnie latają, ale jak moje koty na horyzoncie się pojawią to żadnego nie widzę

Ptaki to mądre stworzenia, po co zbędne ryzyko
jolanka 20:35, 15 kwi 2019

Drimeth napisał(a)
Piękne zdjęcia ptaków. Gratuluję wprawnego oka i modeli do fotografowania.
Co do Twojej opóźniającej się wiosny, moja w taki razie porządnie zaspała. Hiacynty dopiero rozkwitły, a tulipany nadal mam w zielonych pąkach

Dzięki
Oby tylko ta wiosna rzeczywiście tylko zaspała a nie adres pomyliła
jolanka 20:39, 15 kwi 2019

marba napisał(a)

Jolu, co to za roślinka płoży się pod liliowcem? Ślicznie wygląda.
A opóźniającą się wiosną nie przejmuj się, im później zawita, tym bezpieczniej dla roślinek.

To wilczomlecz mirtowaty. Zdrowie ma żelazne, brzydko był posadzony i myślałam, że nie przeżyje zimy a tu proszę, rośnie jak na drożdżach. To prezent od Ani-kwartet
jolanka 20:40, 15 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
U mnie na rabatach za domem łyso i wiosny za bardzo nie widać jeśli Cie to pocieszy. Cebulowych nie sadziłam wiec pusto i wiatr hula .

Czuje się pocieszona