Napisałam przed chwilą całą opowieść ale mi wcięło cały plik Trudno, najpierw trochę więc pokażę a później może uda mi się znowu napisać Ostatnie już chyba tulipany: Witam Jolu To prawda ostatnie bo później się rozwijają ma też ten kolor są przepiękne. Jesienią muszę więcej ich posadzić i zmieszać z białymi lub żółtymi. Miałam ich sporo, ale nornice mi zżarły więc muszę sądzić w koszach. Co zauważyłam tulipany w półcieniu tulipany lepiej i dłużej kwitną. Też piekę szczególnie drożdżowe ciasta każdy się zachwyca. Nawet mówią gdzie ten biszkopt kupiłaś taki dobry. Ciasto jak puch nieraz dziury wychodzą w cieście wielkości złotówki i większe. Pytają o przepis też nie potrafię podać. Bo ciasto trzeba czuć w ręku, oczach i smaku. Jak mam podać ile mleka z masłem wlać jak trzeba maka podsypywac, rumu dolać, oleju trochę wlać aby nie było suche. Więc co z tego, że dasz przepis jak ręką wyrabiająca do niczego. Chleb też kiedyś piekłam ale od czasu otwarcia sklepu z pieczywem Grzybki szkoda mojego zachodu. Pozdrawiam