Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

KasiaWB 10:29, 15 lip 2016

uważam, że dobry ma kolor Twoja ściana szczególnie dla intensywnych kolorków. Na mojej cegle "kremówce" (tak producent określa) też jasne róże znikają )) no i dlatego przy jasnych różach powinny być mocniejsze kolorystycznie dodatki a ja do bladawca dałam drugiego bladawca ) musowo coś dosadzić, bo przesadzać już nie będę, bo Anioł padnie na amen
sylwia_slomc... 13:25, 15 lip 2016

Cudna ta różowa pełna jeżówa
Agania 13:39, 15 lip 2016

różami zaszalałaś, piękna juz masz kolekcje, ja też nie mogłabym przejść obok tak pieknych róż, dlatego szkółek nie odwiedzam, ale kiedyś do nich wrócę, kiedy ogród nie będzie wymagał ode mnie tyle pracy, dla róż trzeba poświęcić jednak dużo czasu, co jeszcze sadzisz?
Czy pogodowo poprawiło się już u Ciebie?
BasiaLT 14:43, 15 lip 2016

Widzę że Jolu mimo ulew twoje kwiatki się zachowały i wyglądają cudnie. Minerwa piękna, inne róże również
katel 18:39, 15 lip 2016

Jolanko Minerwy piękne, ciekawa jestem jak się u Ciebie będą sprawowały ja niestety na Święcie Róż nie byłam, po powrocie z wakacji trochę się pochorowałam i właściwie dopiero dziś trochę mi lepiej. Chopin też mnie kusi
LyraBea 19:09, 15 lip 2016

Nie zaobserwowałam u Ciebie wpisów o złych warunkach atmosferycznych. Odetchnęłam. Dalej mocno trzymam kciuki, żeby Cię omijało póki trawka nie wykiełkuje i nie złapie się podłoża. Potem może z lekka podlewać
Pozdrawiam.
Katkak 21:29, 15 lip 2016

Joluś cudne róże . Pooglądał a radością, bo dostałam różanego świra . Mam ich już 17 i apetyt na więcej .
Bogdzia 22:42, 15 lip 2016

Namieszałas tą Minerwą , wszyscy chcą miec.
jolanka 00:29, 16 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
uważam, że dobry ma kolor Twoja ściana szczególnie dla intensywnych kolorków. Na mojej cegle "kremówce" (tak producent określa) też jasne róże znikają )) no i dlatego przy jasnych różach powinny być mocniejsze kolorystycznie dodatki a ja do bladawca dałam drugiego bladawca ) musowo coś dosadzić, bo przesadzać już nie będę, bo Anioł padnie na amen

No właśnie, masz rację, dla intensywnych kolorów. Ja najpierw planowałam róże a później malowałam plot Dałam zbyt jasne. Muszę podosadzać clematisy o ciemnym kolorze i jeszcze jedną różę o burgundowym kolorze. Wtedy będzie OK Posadziłam też róże Camelot - jest ładna ale na zdjęciach wyglądała inaczej - nie o to mi chodziło Zmienie z czasem na pewno Poza tym rośnie w takim kącie a woli chyba pełne slońce
jolanka 00:30, 16 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudna ta różowa pełna jeżówa

Oj tak, podoba mi się Może sie rozrośnie bo dobrze by było ja trochę pomnozyć