ja myślę, ze on na gołębie polował bo jak wiesz sąsied niestety ma I sobie u mnie albo odpoczywał albo coś upolował - W. musi jutro dokladnie obejrzeć środek maty
Jastrząbek bardzo ładny. Aparat widzę nowiutki cieszy. Mój jest na wykończeniu ale nie mam kasy na razie na nowy. Jeszcze musi chociaż 2 lata popracować
Na zdjęcia to się bardzo cieszę bo uwielbiam je robić
Oj ładny, ładny ale pomyśl co on je i jak poluje - kiedy poczytałam jak to robi to go nie lubię
Aniu, na pewno kupisz aparat taki o jakim marzysz. Przeciez Ty jestes prawie zawodowiec, o ile pamiętam to fotografujesz tak półzawodowo
Półzawodowo? Tak chyba tak, fajnie to ujęłaś.
Lubię spontany i lepiej czuję się w fotoreportażach niż w sztywnych studiach gdzie klient jest skrępowany i trzeba mówić mu co i jak robić. Dobry aparat to super gadżet ale wciąż słyszę ten głos z WSFoto że dobry fotograf nie potrzebuje super sprzętu i nawet zwykłą małpką lub telefonem można zrobić zawodową fotkę. Dlatego nie wybrzydzam jeszcze.
Ale nowego sprzętu zazdraszczam