Może nie zawsze ale tak, masz rację, zgapiamy od innych A potem porównujemy, pokazujemy z której strony najlepiej wychodzi na zdjęciach jak male dzieci Hihi
Nie chcialam tak od razu jej skresleć ale to smiecenie nie jest fajne. trzeba jej posadzić w nogi coś, co zaslania
tej Lila W nie znam zaraz zobaczę
Na zdjęciach dobrze wyszła ale u mnie slońce ma od poludnia do 17-17.30- może to dlatego ciemniejsza Może jek będzie miala więcej kwiatków to zapach będzie bardziej wyczuwalny
Piękna kolekcja róż Widzę,że u Ciebie Pashmina też się dopiero zbiera, czy ona kwitnie tak późno? U mnie dopiero 2 kwiaty u niej się rozwinęły, reszta jeszcze w pąkach, no cóż może i późno startuje,ale za to jaka piękna jest
dziękuję, juz ochlonęliśmy ale na pewno pamietac to będiemy dłuuuugo
Ta róża to tzw. florystyczna, ot, ciekawostka różana ale tak inna od wszystkich, że piekna Bardzo ją lubię. Widzialam w szkółce posadzone razem 3 w ogromnej donicy Cudne
dziękuję, juz ochlonęliśmy ale na pewno pamietac to będiemy dłuuuugo
Ta róża to tzw. florystyczna, ot, ciekawostka różana ale tak inna od wszystkich, że piekna Bardzo ją lubię. Widzialam w szkółce posadzone razem 3 w ogromnej donicy Cudne
Iwonko, dzięki Każda musi dopasować róże do swoich upodobań i nie zawsze to co podoba się jednej, cieszy też drugą ja np. omijam róże czerwone i żółte, albo takie o pojedynczych płatkach