Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

an_tre 22:37, 03 lip 2017

Jolu przy oglądaniu twoich po nawałnicowych fotek wbiło mnie w krzesło przed monitorem, szok, nie mogła się uspokoić, dobrze, że wam nic się nie stało i ogród cieszy oczy pięknymi kwiatami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Zana 23:10, 03 lip 2017

jolanka napisał(a)
Nowość tegoroczna Tantau - Eisvogel
jest piekna

Cieszę się Ile kwiatków Ci wyprodukowała? Pachnie?
anka_ 23:10, 03 lip 2017

Anulka w sprawie Minervy odesłała mnie do ciebie. Powiedz mi więc Jolanko jak z jej długością kwitnienia i zdrowotnością? Czy zapach na tyle cudny, że warto posadzić koło tarasu?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
jolanka 23:51, 03 lip 2017

Makao_J napisał(a)
Jola a ta róża co kupiłaś na Expo? Jej nazwa to był jakiś numer. Masz ją?

Aniu, ona nie miala nazwy, facet zaproponował aby nazwać ją moim imieniem : Jolanka Pokazywalam ja już troche wczesniej
jolanka 23:52, 03 lip 2017

anabuko1 napisał(a)
Piękne róże i Aphrodite i Bonica .Takie subtelne, delikatne..Piękne.
Dobrze,że mamy taki cudny różany czas

To prawda. Apfrodite uwielbiam. Kwiaty ma takie ogromne, pelne a jednocześnie delikatne
Różany czas to mógłby trwac trochę dlużej
jolanka 23:54, 03 lip 2017

an_tre napisał(a)
Jolu przy oglądaniu twoich po nawałnicowych fotek wbiło mnie w krzesło przed monitorem, szok, nie mogła się uspokoić, dobrze, że wam nic się nie stało i ogród cieszy oczy pięknymi kwiatami

Aniu, na szczęście ominęło nas to, co najgorsze teraz trzeba cieszyc sie tym czym mozna
jolanka 23:55, 03 lip 2017

Zana napisał(a)

Cieszę się Ile kwiatków Ci wyprodukowała? Pachnie?

Pachnie bardzo delikatnie. Na razie to ma ten jeden kwiatek Focę go na okrąglo Ale dwa kolejne pąki już są
ElzbietaFranka 23:58, 03 lip 2017

Witam Jolu. Ta wycieczka moja do BUW była planowana przez kilka lat, wreszcie zwiedzając bulwary nad Wisłą zobaczyłam ludzi na tarasie widokowym i poszliśmy zobaczyć.
EM mówi gdzie tam będziesz łaziła potem mu się podobało.
Dojazd dobry, metrem z Świętokrzyskiej do Centrum Kopernik, zwiedzasz bulwary po drodze BUW.
Zana 23:58, 03 lip 2017

Kurde, jak to delikatnie? Przecież dla zapachu ją kupiłam, miała pachnieć mocno.
jolanka 00:00, 04 lip 2017

anka_ napisał(a)
Anulka w sprawie Minervy odesłała mnie do ciebie. Powiedz mi więc Jolanko jak z jej długością kwitnienia i zdrowotnością? Czy zapach na tyle cudny, że warto posadzić koło tarasu?

Aniu, Minerwa pachnie obłędnie i mocno
Tylko pamietaj, że ona niekoniecznie lubi patelnię. Nie wiem jak masz usytuowany taras. Na pełnym slońcu będzie trochę smiecić. U mnie jest zdrowa, kwiaty trzyma średnio dlugo Jesli przy tarasie to połączyłabym ja z jakąś inną, która ma trwalsze kwiaty.
Zapach roznosi sie dookola