Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Karol99 07:24, 24 maj 2016

Bardzo ładne te róże.
BasiaLT 07:40, 24 maj 2016

Jej... jak to wszystko ci zakwitnie to będzie szał. Czekam na fotki
anbu 08:27, 24 maj 2016

Poooglądałam zdjęcia róż, ale będziesz miała różano
Widzę Jolu, że tu już doświadczeni pomocnicy planują. Jest dobrze
Makao_J 09:37, 24 maj 2016

Ja zwariuję z tymi różami. Też chcę kupić i niby miałam zestaw wybrany ale tyyyyle mi się podoba że zgłupieć można. Louis Odier też bym chciała bo strasznie kwiaty mi się podobają i jeszcze do tego pachnie. Ale planowałam też Artemis kupić który wielkościowo są identyczne.
No i teraz jestem w czarnej Doopie.
Zana 09:45, 24 maj 2016

Aniu/Makao ja kawałek zimy w różach przesiedziałam i też od nadmiaru tego co mi się podoba zgłupiałam. Dobrze, że się opamiętałam na razie i nie zamówiłam dziesiąt sztuk, bo miejsce to jeszcze nie gotowe. A zestawianie ich ze sobą to już dla mnie wyższa szkoła jazdy!
jolanka 09:57, 24 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Ja zwariuję z tymi różami. Też chcę kupić i niby miałam zestaw wybrany ale tyyyyle mi się podoba że zgłupieć można. Louis Odier też bym chciała bo strasznie kwiaty mi się podobają i jeszcze do tego pachnie. Ale planowałam też Artemis kupić który wielkościowo są identyczne.
No i teraz jestem w czarnej Doopie.

Ja juz głupieję. Siedze od rana i oglądam te, o których pisała mi Madzenka - Gospel mi sie podoba. i rzeczywiście pod New Dawn byłby fajny. Muszę jeszcze umieścić Elfe i Casanove, o Cinderelli nie wspomnę
jolanka 10:00, 24 maj 2016

Rench napisał(a)
Wszystkie zestawienia mi się podobają poza New Dawn,ja bym jej dała coś ciemniejszego na dół, jak już coś chcesz,bo ona jest taka szeroka,że dołem już nic się nie zmieści.
Przynajmniej pod moją,ciacham ją niemiłosiernie,a ona jeszcze bardziej się panoszy na wszystkie strony

No tak, ja mam dopiero malutkie Trzeba myśleć perspektywicznie. Dzieki, muszę jeszcze raz poustawiać.
jolanka 10:05, 24 maj 2016

Zana napisał(a)
Na pewno nie przypada mi do gustu połączenie burgundu i białego. Minerva piękna, widziałam gdzieś zestawioną z kolorami morelowymi i brzoskwiniowymi, bardzo mi się podobało. Z tą jasnoliliową (Novalis?) też by ładnie wyglądała. A Elfe gdzie będzie? Ogólnie się nie wypowiem, bo się nie znam. Ale będę śledzić jak będą kwitły. Na robiłaś się. Zazdroszczę wam, że możecie podziała w tygodniu.

Kurczaki, zwariuję z tym kociakiem, który koniecznie chce wejść do tableta.

ten biały przy burgundzie to nie mój Nie przycięłam zdjęcia ups. ja też nie lubię takich duzych kontrastów. Ta jasnoliliowa to Mainzer Fastanacht. Z Elfe jeszcze latam Może z lewej strony świerka Inversa, zrobilo mi się tam miejsce, bo kalina Mariesi zmarzła Posadziłam tak ciemny powojnik, razem chyba byloby dobrze ?
jolanka 10:13, 24 maj 2016

Madzenka napisał(a)
William ma pomarańczowego odcień, nie będzie pasował do Unterseehen
pod New Dawn purpury? William Szekspir, Tradescant, Gospel?

Luis Odier to bardzo wysoka róza, czy nie zasłoni tych pnących, ma piekny kolor i idealnie pasuje do Minervy i Lavender. Mozesz sobie do tego dodac np Nostalgie z tym nieokreślonym zimnym odcieniem

Williamek w takim razie sie przeprowadzi Podoba mi się Gospel pod New Dawn. Te inne też fajne ale duże, mogę razem sie nie polubić

Może zamienię Goethe z Mainzer Fastanacht bo gdyby była Gospel, to za dużo byloby dołem tych ciemnych Jeszcze nie widzialam Nostalgii - zaraz zobaczę i jeszcze raz przerysuję wszystko. Buziaczki piękne
jolanka 10:15, 24 maj 2016

Kasya napisał(a)
Ale róż będzie...szaleństwo

Szaleństwo jest, bo jak coś nie bardzo pasuje, to dokupuje sie następną....coby pasowała i zamiast kilku robi się kilkanaście