W zestawieniach nie pomogę ale jak zakwitną z przyjemnością popatrzę
Ja przyznaję że róże posadziłam na oko i dopiero jak nabiorą masy i pokażą kolor będę je dopasowywać, na razie wyobraźnia mi odmówiła współpracy
Jak będę tak z nimi latać zamiast sadzić to pewnie poczekają z kwitnieniem Ciągle mam wątpliwości. Pewnie wsadzę a potem ...przesadzę. jestem wzrokowcem, kolory musze widzieć w naturze, ze zdjęć troche trudno
U mnie pewnie też tak sie skończy, przynajmniej częściowo. Dziewczyny świetnie potrafią je dopasować, bo maja je w naturze, widzą jak wyglądają. Mam nadzieję, że przynajmniej uniknę drastycznych "wpadek" kolorystycznych.
Ja chcę przy białej altanie posadzić która będzie miała białe zasłony więc ten różowy Louise Odier ładnie by tam odbijał. A z drugiej strony chcę posadzić białe i kremowe róże.
Biel, krem i róż będą u Ciebie fajnie się wypełniać. Jeśli dołączysz byliny fioletowe, niebieskie albo powojniki to będzie ślicznie