Wszystkiego dobrego . Jolu! Nie słyszałam tego powiedzenia, by za rok przy opłatku spotkać się w tym samem groni, ale bardzo mi się spodobało. Może za rok sama wykorzystam
Basiu, powoli dochodzę do siebie. Antybiotyki pomogły ale nie spodziewałam się, że aż tak osłabiają organizm "Leżę i pachnę" nabrało nowego znaczenia Poznalam wzystkie możliwości pilota do telewizora
Święta, święta i po świętach
Gotować nie trzeba, sprzatac się nie chce, wiosna w ogrodzie
Na różach zobaczyłam zapączkowane pędy. Co będzie jak przyjdzie mróz? Jak tak dalej pójdzie rośliny rusza z wegetacją. Kto wie jaka ma być pogoda w najbliższym czasie?
Ma być ciepło, niestety... Na minusie poniżej 5 raczej nie będzie. Jola - jakie ty z Izą hortensję późną jesienią kupiłyście? Nie mogę znaleźć nazwy a przerabiam jedną rabatkę i znalazło się miejsce na różę i hortensję i szukam typów
Ta hortensja to Pastellgreen. Piękna jest. Cieszę się, ze ja wypatrzylam u Sz.
No to pogoda na pewno nie zimowa Teraz na plus a potem pod koniec stycznia doładuje mróz i znowu pomrozi rośliny
Moje róże jeszcze kwitną i mocno trzymaja liście. Nie widać, by się jakoś szykowały do zimowego snu. Strach, że zima przyjdzie w marcu i potrzyma do maja. Tak już kiedyś było...
Najlepszego Nowego Roku