Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Kawa 08:38, 03 cze 2016

Joluś macham
Kuba 09:08, 03 cze 2016

Joluś jestem za pokazywaniem ogrodu takiego jaki jest naprawdę- każdy z nas ma miejsca lepsze i gorsze, ładne okazy i chore rośliny, wszyscy uczymy się od siebie nawzajem;oczywiście należy zachować proporcję- ja stosuję 10 do 1 żeby nie było przygnębiajco
Nawet mój em niedawno przeglądał mój plik zdjęć ogrodowych w komputerze i się zdziwił że to nasz ogród bo na żywo on tak dobrze nie wygląda
jolanka 21:31, 03 cze 2016

KasiaW76 napisał(a)
pojawilam sie w odwiedziny i w dobrym momencie. Skorzystam z informacji o RH jakie przekazala Ci Bogdzia

Bardzo proszę Bogdzia to specjalista, uspokoila mnie, bo miałam juz zrezygnować z rododendronów
A tak, powalczę jeszcze trochę
jolanka 21:34, 03 cze 2016

KasiaWB napisał(a)
Droga Jolu moje początki w ogródku były bardzo trudne ) co ja wyrabiałam to się w głowie teraz nie mieści ), co więcej jest to nawet udokumentowane w wątku i już tego nie wykasuję - co bym teraz chętnie zrobiła ) ciągle się uczę i wcale się tego nie wstydzę
mam jeszcze wiele do zrobienia i oczywiście, że tych brzydkich miejsc staram się nie pokazywać, bo jeszcze nie zrobione )
nic się nie przejmuj )
Pozdrawiam

Buziaczki Wiem, że nie od razu Kraków zbudowano Tyle słów otuchy od Was usłyszałam, że wstydzę się tego, że ...sie wstydziłam Dzięki Kasiu
jolanka 21:35, 03 cze 2016

Kawa napisał(a)
Joluś macham

Odmachuję więc Całuski
jolanka 21:42, 03 cze 2016

Kuba napisał(a)
Joluś jestem za pokazywaniem ogrodu takiego jaki jest naprawdę- każdy z nas ma miejsca lepsze i gorsze, ładne okazy i chore rośliny, wszyscy uczymy się od siebie nawzajem;oczywiście należy zachować proporcję- ja stosuję 10 do 1 żeby nie było przygnębiajco
Nawet mój em niedawno przeglądał mój plik zdjęć ogrodowych w komputerze i się zdziwił że to nasz ogród bo na żywo on tak dobrze nie wygląda

Na zdjęciach rzeczywiście czasami ogród wygląda inaczej Uśmiechnęłam się na Twoje słowa, bo mój eM zareagował tak samo, kiedy oglądał zdjęcia naszego ogrodu

Powiadasz 1:10 hmm Pomyślę, a a 1:20 plizzz
A na poważnie, oczywista oczywistość. Jesteśmy tu aby sie uczyć i wymieniać pomysłami, rozwiewać wątpliwości, uczyć sie od siebie nawzajem, a poza tym:

poznawać fantastyczne osoby, które mają serca na dłoni dla innych
Kacha123 21:49, 03 cze 2016

Jola, każdy z nas kiedyś zaczynał. Nie ma się czego wstydzić. Ja też mam kilka "trupów w szafie", które staram się omijać, ale i tak gdzieś tam w tle wychodzą Pozdrawiam
Zana 22:12, 03 cze 2016

Joluś przy okazji i ja się u Ciebie dowartościowałam, bo u mnie tez tzw. trupów w szafie nie brakuje
Bogdzia 22:35, 03 cze 2016

jolanka napisał(a)

Madzenka, dzięki za dobre słowo, pewnie to nasze słowiańskie "stydam się" ze mnie wylazło. Obiecuję, że pokażę więcej "całościowych" fotek.

Bogdzia mnie podbudowała "ogarnę" swoje rodki w takim razie - po kwitnieniu je przesadzę Na razie będę lać, lać, lać i dożywiać

Z tym laniem uważaj bo zalania nie lubią ziemia ma byc zawsze wilgotna ale woda nie moze stac w korzeniach. Najwazniejsze zeby styczniowe i lutowe słońce nie powodowało suszy fizjologicznej.
Efffa 22:38, 03 cze 2016

Mi jak coś padnie to tylko z przelania, wiec uważaj na te lanie