Spisuje sie super. jest tani, i pomidorki mam do jesieni.
Chcieliśmy robić szklarnię, ale koszty były nieporównywalne i postanowiliśmy spróbować najpierw z tunelem. Jak na razie nie zmieniamy- wszystko jest ok.
Kasia, a folię na zimę zdejmujecie ? Znajomy kupił i przez zimę ten tunel stał a wiosną okazało się że z folii zrobiło się próchno same rusztowanie zostało
Dwie zimy przetrwała nienaruszona. Żadne wiatry, żadne zimno jej nie niszczy. Ta folia ma takie jakby maleńkie przeszycia- taka struktura materiału, nie jest typowo śliska tylko taka "parchata" Trzeci sezon będziemy z niej pomidorki wyjadać.
Zacytuję fragment ze strony z opisem "Poszycie wykonano z folii PE UV-4 ze wzmocnieniem z siatki PP wtopionej w strukturę materiału."
hmmm, widocznie jakiś bubel kupił, bo widziałam z bliska i sitko się zrobiło, zostały tylko te przeszycia. Chciał złożyć reklamację, ale odrzucili, Pani powiedziała mu że w instrukcji jest info, o zabezpieczeniu folii przed śniegiem i mrozem kupił drugą za 150 zł.