Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 23:36, 16 cze 2017

bacowa napisał(a)
Ależ ci wszystko porosło.
A jak mają się drzewa co na wiosnę podmarzły , odbijają ?

Wiśnia odbija od dołu, ale krzaka nie chcę, teraz nie wiem, co z tym fantem zrobić

Tulipanowiec - kikut ...
Nie mam pomysłu na zastępstwo, więc na razie zostawiłam ...
Ewcia, moja - twoja kocimiętka

Iwk4 23:40, 16 cze 2017

AngelikaX napisał(a)
Kolejna porcja fot.... super...

Dzięki
Bardzo mi się podobały te orliki. Ładnie się rozrosły od zeszłego roku

Iwk4 23:41, 16 cze 2017

Katkak napisał(a)
Iwonka - mistrzunio świata dla mnie jesteś z tym murowaniem . Niesamowita kobietka z Ciebie .

Kasiu, w planie mam jeszcze ławeczkę.
Iwk4 23:48, 16 cze 2017

_Martini_ napisał(a)

Miałam. Ale ponieważ rosła w donicy, nie przetrwała. Żałuję bardzo, jest super.

Faktycznie ładnie zimuje w gruncie. Doniczki warto zadołować w ogrodzie, wtedy przezimują.
Iwk4 00:30, 17 cze 2017

polinka napisał(a)

Piękny trawnik!

Poli, dziękuję. Dwa miskanty dopiero posadzilam. Reszta czeka na początek wakacji
Iwk4 00:32, 17 cze 2017

Sebek napisał(a)
U mnie ani jednej róży, ledwie co pąki mają Ale pierwszy raz odbijały wszystkie od ziemi...

Jakieś fatum. U mnie gorszy byl poprzedni rok dla róż. Teraz lepiej przezimowaly pod kopczykami. Z rozgarnianiem kopczykow nie spieszylam się.
Iwk4 00:35, 17 cze 2017

MonikA napisał(a)
Iwonko trud zostanie nagrodzony, ogród się odwdzięcza pięknieje wszystko w oczach

Jeżówki z nasionek (u mnie) od ciebie coraz większe Patyczki zobaczymy, niektóre listki mają, ale czy przetrwają się okaże.

Hortki potrzebują czasu. Trzymam kciuki. Hezowki pewbie za rok zakwitną. Uczymy się cierpliwości. Też czekam na hortkowe patyczkowe sadzonki
asiak 07:52, 17 cze 2017

Iwonko, nie przystoi mieć tak pięknie w ogrodzie, popraw się
No, cudownie jest u Ciebie
Iwonko, widzę, że u Ciebie przewrotnik tak pięknie stoi. Ja kupiłam na wiosnę takie pojedyncze gałązki, ale u mnie strasznie się pokłada
Masz go w słońcu czy w cieniu?

Moje jeżówki od Ciebie malusie, ale rosną
Katkak 08:13, 17 cze 2017

Iwk4 napisał(a)

Wiśnia odbija od dołu, ale krzaka nie chcę, teraz nie wiem, co z tym fantem zrobić

Tulipanowiec - kikut ...
Nie mam pomysłu na zastępstwo, więc na razie zostawiłam ...
Ewcia, moja - twoja kocimiętka

ja mam pomysł co zamiast tulipanowca - bez koralowy Sutherland Gold poprowadzony na drzewko. Nieskromnie powiem, że ja tak zrobiłam i jestem zachwycona, a w samej roślinie zakochałam się jeszcze zanim udało mi się go dorwać. Musiałam na necie kupić, bo nigdzie w okolicy nie dostałam . Pomysł z ławeczką świetny. Zrobiłabym jeszcze takie wymurowane z cegły wyższe poidełko. Wiesz, taki ceglany słupek, a u góry jakieś pasujące naczynie na wodę . Na Pintereście dużo jest takich inspiracji .
10:47, 17 cze 2017
Iwk4 napisał(a)

Hortki potrzebują czasu. Trzymam kciuki. Hezowki pewbie za rok zakwitną. Uczymy się cierpliwości. Też czekam na hortkowe patyczkowe sadzonki

Wiem, nie pali się, jeżówki kwitną w drugim roku. W ogrodzie na szczęście już coś jest, gorzej jakby nic nie było
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies