Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

ZieloneWrota 18:01, 13 wrz 2016

Dziewczyny odmachuję, przez tą suszę ogród już tak nie zachwyca, wszystko przekwita i liście opadają, powoli przygotowuję się do jesieni, ścinam, coś tam przesadzam, grabię i koszę, nudaaa, może Skierniewice mnie natchną do jesiennych dekoracji, a poza tym mnóstwo zajęć i czasu mało, ale dziękuję za odwiedziny pozdrawiam serdecznie, Agatko do niedzieli .
Zana 21:54, 14 wrz 2016

Zawsze się coś znajdzie do sfocenia, nie przesadzaj z tą nudą. Daj nam piraniom fotkowym jakieś zdjątka
AgataP 15:57, 18 wrz 2016

Aga, dzięki za towarzystwo. Było zajefajnie, zakupy skromne ale przemyślane
Jak już w domu to mogłoby teraz popadać
ZieloneWrota 21:30, 18 wrz 2016

AgataP napisał(a)
Aga, dzięki za towarzystwo. Było zajefajnie, zakupy skromne ale przemyślane
Jak już w domu to mogłoby teraz popadać

Aga , również dziękuję że byłaś, co dwie głowy to nie jedna, zakupy nie z listy ale zadowolona, a najważniejsze kto jest obok, a tak na marginesie to masz kaszankę czy pasztetową ?, po testach ja mam pasztetową , u mnie trochę pokropiło, jaki to był sklep z hortkami?, pozdrawiam
AgataP 09:11, 19 wrz 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Aga , również dziękuję że byłaś, co dwie głowy to nie jedna, zakupy nie z listy ale zadowolona, a najważniejsze kto jest obok, a tak na marginesie to masz kaszankę czy pasztetową ?, po testach ja mam pasztetową , u mnie trochę pokropiło, jaki to był sklep z hortkami?, pozdrawiam

no kurna tą jedną to właśnie pasztetową... zrobiła nas w bambuko? a tak z wyglądu to dobre wrażenie robiła...
sklep taki, ale nie wiem czy 1-2 szt będzie Ci się opłacać, bo przesyłka dojdzie
http://albamar.pl/

Jak chcesz to jeszcze niedaleko mnie gościu ma hortki, daj zakres ceny to podjadę może w tygodniu.. tylko on ma raczej bukietówki - limki, polarki itd
Pszczelarnia 12:34, 21 wrz 2016

AgataP napisał(a)

no kurna tą jedną to właśnie pasztetową... zrobiła nas w bambuko? a tak z wyglądu to dobre wrażenie robiła...
sklep taki, ale nie wiem czy 1-2 szt będzie Ci się opłacać, bo przesyłka dojdzie
http://albamar.pl/

Jak chcesz to jeszcze niedaleko mnie gościu ma hortki, daj zakres ceny to podjadę może w tygodniu.. tylko on ma raczej bukietówki - limki, polarki itd

kaszanka i pasztetowa? A czy ten gościu ma little limki?
AgataP 19:55, 21 wrz 2016

Aga, u mnie też zjedzona, mąż z naleśnikami myknął
Na razie nic nie sadzę, bo działam w warzywniku i zawodowo.
Roboty huk Aha miałam uprzejmie prosić o przepis na tartę.
Boooska była, mniam
AgataP 20:27, 30 wrz 2016

Aga i jak dało się załatwić "przesuniecie" terminu o miesiąc? Buźka
ZieloneWrota 21:38, 30 wrz 2016

AgataP napisał(a)
Aga i jak dało się załatwić "przesuniecie" terminu o miesiąc? Buźka

Właśnie nie, już sama mam dylemat co dalej , dziękuję za propozycję jeśli chodzi o hortki, nie ma takiej potrzeby abyś swoją piękną główkę zaprzątała nimi, już kupiłam dziękuję , a jak twoje prace domowe na strychu?, bo ogrodowe podglądam i jest bosko , pozdrawiam
ZieloneWrota 21:42, 30 wrz 2016

Pszczelarnia napisał(a)

kaszanka i pasztetowa? A czy ten gościu ma little limki?

Najśmieszniejsze że była to super gospocha a bynajmniej tak wyglądała obie tak stwierdziłyśmy, a ona perfidnie nas oszukała i jak tu ufać ludziom .