Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

Margarete 15:33, 25 paź 2016

No pieknie jest u ciebie jesienią, niby juz koniec sezonu a takie kolory, tyle odcieni złota, żółtego, ciepłych brązów na zielonym tle. Widoku z okna na drzewa tak blisko zazdroszcze - mam swój las za oknem tarasu ale jakos tak dlaej, nieosiągalnie a u ciebie tuz tuż...światnie to wygląda.

Murek ceglany bombowy jest.

Pozdrawiam Agata!
Tarnina 16:20, 25 paź 2016

Oczywiście nadrabiam zaległości i szybko musiałam oglądnąć też twoją jesień.... Ach cudnie.... kolorki, kolorki..... no i ten murek...
ren133 15:12, 26 paź 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Widoki z za okna

Piękny widok z okna)))))))
ZieloneWrota 18:11, 26 paź 2016

Margarete napisał(a)
No pieknie jest u ciebie jesienią, niby juz koniec sezonu a takie kolory, tyle odcieni złota, żółtego, ciepłych brązów na zielonym tle. Widoku z okna na drzewa tak blisko zazdroszcze - mam swój las za oknem tarasu ale jakos tak dlaej, nieosiągalnie a u ciebie tuz tuż...światnie to wygląda.

Murek ceglany bombowy jest.

Pozdrawiam Agata!

Dziękuję Małgosiu, z roku na rok coraz więcej kolorów się wyłania, brzoza za oknem jak kupowaliśmy działkę była zwykłym patyczkiem dziko wysianym, została uratowana przy budowie domu i dziś się odwdzięcza, las również mam na wyciągnięciu ręki mieszany więc cudownie kolorami świeci tylko więcej słońca potrzeba aby w pełni uzyskać efekt czarodziejski, pozdrawiam
ZieloneWrota 18:18, 26 paź 2016

Tarnina napisał(a)
Oczywiście nadrabiam zaległości i szybko musiałam oglądnąć też twoją jesień.... Ach cudnie.... kolorki, kolorki..... no i ten murek...

Dziękuję, podziwiam twoje różyczki a ja wciąż mam dylemat co do zakupu zastanawiam się nad Artemis, Natasha Richardson, lub Leonardo da Vinci, mam katalog ale wybór nie ukrywam trudny, jak nie kolor to wzrost to zapach to choroby to przemarzanie itd...,pozdrawiam
ZieloneWrota 18:22, 26 paź 2016

ren133 napisał(a)

Piękny widok z okna)))))))

Dziękuję Reniu, ja również podziwiam na bieżąco twoje widoki i metamorfozy, piękne masz graby kolumnowe, chyba w przyszłym roku sobie zafunduję wpierw nacieszę oczy twoimi a później kto wie, pozdrawiam
Bogdzia 21:46, 26 paź 2016

Agata cudne widoki .
Rumianka 22:58, 26 paź 2016

Cichutko zapukałam do Zielonych Wrót...powolutku wsunęłam się bezszelestnie do ogrodu i tak się rozgościłam, bo mi tu dobrze...Zapoznałam się z trudami przy budowie domu... przy wyburzanie starego domu ogarnęła mnie melancholia i rozrzewnienie...coś odeszło... Ale taka jest kolej rzeczy, teraz tworzysz piękny zakątek z bujną roślinnością, ciekawymi aranżacjami...murkami, donicami, pergolami...Posiliłam się pysznościami i czas wracać do siebie...AAAch powzdychać wypada w tym momencie...Masz pięknie za Zielonymi Wrotami...
ZieloneWrota 08:11, 27 paź 2016

Bogdzia napisał(a)
Agata cudne widoki .

Dziękuję Bożenko za odwiedziny, zapraszam oczywiście częściej, tak blisko mamy do siebie może odwiedzisz mnie w realu, przy herbatce i coś słodkiego w zanadrzu, pozdrawiam
ZieloneWrota 08:17, 27 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Cichutko zapukałam do Zielonych Wrót...powolutku wsunęłam się bezszelestnie do ogrodu i tak się rozgościłam, bo mi tu dobrze...Zapoznałam się z trudami przy budowie domu... przy wyburzanie starego domu ogarnęła mnie melancholia i rozrzewnienie...coś odeszło... Ale taka jest kolej rzeczy, teraz tworzysz piękny zakątek z bujną roślinnością, ciekawymi aranżacjami...murkami, donicami, pergolami...Posiliłam się pysznościami i czas wracać do siebie...AAAch powzdychać wypada w tym momencie...Masz pięknie za Zielonymi Wrotami...

Witam, wszystko co opisałaś potwierdzam, a styl poetycki w jakim zostało to ujęte bardzo bardzo przypadł mi do gustu, pozdrawiam cieplutko, rewizyta obowiązkowa, buziaki