Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

JoannaDe 18:11, 10 lip 2016

Monka napisał(a)

Anula easy w robocie zastój i babskie pogaduchy ot i jesteś na bieżąco

Monia, nie bądź taka skromna. Chwal się żeś się we fryzjera bawiła.
Monka 20:06, 10 lip 2016

Moje zdobycze ze spotkania
Monka 20:09, 10 lip 2016

i wsadzone gracki, dzięki informacji i podpowiedzi Karolinki rozmnożyły się do sztuk 7 z 3
Monka 20:35, 10 lip 2016

i teraz zdjęcia poglądowe na mój ogród , zaznaczam, że ogród to słowo bardzo na wyrost , nie patrzeć na bałagan, na dziurę po ostrokrzewie, tam ma być drzewo, nie patrzeć na trawę nie wiem na co jeszcze nie patrzeć , wyobrazić sobie, że kiedyś będzie tu ogród z prawdziwego zdarzenia !!!!!
zdjęcia z góry z jednego pokoju

to samo ujęcie z parteru

ujęcie z góry z drugiego pokoju

i teraz widok z bramy wjazdowej tzw rabata betonowa

i jej widok z boku
JoannaDe 20:38, 10 lip 2016

Monka napisał(a)
i wsadzone gracki, dzięki informacji i podpowiedzi Karolinki rozmnożyły się do sztuk 7 z 3

Patrz, a ja nie pomyślałam żeby swoje zakupione podzielić przed wsadzeniem. A spora kępę miałam...

Ladna ta Twoja rabatka się tworzy.
JoannaDe 20:41, 10 lip 2016

Monka napisał(a)
i teraz zdjęcia poglądowe na mój ogród , zaznaczam, że ogród to słowo bardzo na wyrost , nie patrzeć na bałagan, na dziurę po ostrokrzewie, tam ma być drzewo, nie patrzeć na trawę nie wiem na co jeszcze nie patrzeć , wyobrazić sobie, że kiedyś będzie tu ogród z prawdziwego zdarzenia !!!!!
zdjęcia z góry z jednego pokoju

to samo ujęcie z parteru

ujęcie z góry z drugiego pokoju

i teraz widok z bramy wjazdowej tzw rabata betonowa

i jej widok z boku
[/

Haha, a ja wlasnie u siebie wstawilam plan ogrodu i zdjecia pogladowe. Ale dzialamy jednomyslnie

Powiem Ci ze jak wstawiłaś pierwsze zdjęcie domu, to myślałam ze mieszkasz za granica. No cudny masz ten dom. A ogród tez będzie cudny. I nie jest źle kochana.
Monka 20:43, 10 lip 2016

JoannaDe napisał(a)

Patrz, a ja nie pomyślałam żeby swoje zakupione podzielić przed wsadzeniem. A spora kępę miałam...

Ladna ta Twoja rabatka się tworzy.

Wiesz , ja taka mądra też nie byłam tylko w sobotę miałyśmy spotkanie dziewczyn z ogrodowiska z naszego rejonu i wylądowałyśmy w szkółce, i zostałm dokształcona ja też chciałam kupować 7 szt tylko Karolcia mnie oświeciła i kazała dzielić , podzieliłam jak umiałam mam nadzieję, że się przyjmą , a rabatka zakończona i tylko ona jedna w mym ogrodzie ha ha , jest na wjeździe i widać ją z drogi , grunt to frunt
JoannaDe 20:49, 10 lip 2016

Monka napisał(a)

Wiesz , ja taka mądra też nie byłam tylko w sobotę miałyśmy spotkanie dziewczyn z ogrodowiska z naszego rejonu i wylądowałyśmy w szkółce, i zostałm dokształcona ja też chciałam kupować 7 szt tylko Karolcia mnie oświeciła i kazała dzielić , podzieliłam jak umiałam mam nadzieję, że się przyjmą , a rabatka zakończona i tylko ona jedna w mym ogrodzie ha ha , jest na wjeździe i widać ją z drogi , grunt to frunt

U mnie frunt leży i kwiczy. Szczególnie okolice podjazdu i kostka. Ty to choć masz ładnie wyłożone wszystko. A u mnie doly i doliny i chwastowisko.

Dziewczyny przekochane. Fajnie macie z tymi spotkaniami. Ja sie za bardzo nie udzielam na wielu watkach, wiec pewnie byłoby mi nieswojo w realu ale i tak zazdroszczę. A o tym dzieleniu muszę pamiętać
anbu 20:50, 10 lip 2016

Monia super masz żywopłoty Teraz linie rabat i będzie pięknie
Monka 20:52, 10 lip 2016

anbu napisał(a)
Monia super masz żywopłoty Teraz linie rabat i będzie pięknie

Myślisz, że będę mieć problem z cyckami ?