Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W basiowie - kiedyś tu będzie ogród...

W basiowie - kiedyś tu będzie ogród...

ag_zie 23:22, 14 lip 2016

Witaj! Wpadłam przypadkiem i widzę że będzie super! Będę zaglądać i kibicować
wrobelki 00:31, 15 lip 2016

Witaj Basiu piękny ogród ślicznie się wszystko rozrasta
Makusia 10:10, 15 lip 2016

Beatko u Ciebie, to jak na Wembley- wygląda, jakbyś celowo "pasy" tworzyła jak na stadionie- wiesz, mi to nawet się podoba u Ciebie- bo jest gęsto i jeszcze gęściej

Basiu, ale metamorfoza- zostawmy trawnik na moment- Twoje postępy wbijają w ziemie! To zdjęcie porównawcze mówi samo za siebie!!!
TeresaSz 11:56, 15 lip 2016

Basiu, dzięki za odwiedzinki u mnie i ochy i achy Jeśli chodzi o trawnik, mój teraz przegrywa walkę z dziećmi, ale na wiosnę i potem jeszcze raz w lipcu sypiemy saletrą amonową, z którą żaden nawóz się nie może równać. Trawa rośnie jak szalona (dwa razy w tygodniu obowiązkowe koszenie), jest gęsta i ma piękny zielony kolor
TeresaSz 11:59, 15 lip 2016

Marta oj tak, chyba zajmiemy ex aequo ostatnie miejsce...choć nie, czekaj, może nie, może ktoś np. spalił sobie cały trawnik i się odbijemy od dna stawki

To chyba mój sąsiad zajmie to zaszczytne miejsce. W zeszłym roku pomylił nawóz z roudapem i jakże się zdziwił po paru dniach
kamila66 12:27, 15 lip 2016

Witaj Basiu Powodzenia w realizacji projektu, dzięki temu, że zamieściłaś go na pierwszej stronie łatwo jest odnaleźć się w Waszym ogrodzie
Wendy79 20:30, 15 lip 2016

Basiu, piękne zmiany
Basiula 10:07, 16 lip 2016

Wszystkim dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Agnieszko, wróbelki, Kamila, koniecznie muszę lecieć z rewizytami

Teresa, no zabiłaś mnie, hahaha
Wiem, że to raczej tragiczna pomyłka, ale jednak masz rację, Twój sąsiad mimo wszystko wygrał...

Muszę tę saletrę wypróbować w przyszłym roku zatem.

My już chyba roślinnie w tym roku nie poszalejemy w tym roku, ponieważ udało nam się w końcu zamówić domek narzędziowy. Bardzo się cieszę, bo nie posiadamy garażu i nie mamy gdzie trzymać masy gratów
Jedynym minusem jest fakt, że domek nieco nam budżet zrujnuje, bo mały nie będzie-5,5x4m

kaz742011 14:36, 16 lip 2016

Basiula napisał(a)

My już chyba roślinnie w tym roku nie poszalejemy w tym roku, ponieważ udało nam się w końcu zamówić domek narzędziowy. Bardzo się cieszę, bo nie posiadamy garażu i nie mamy gdzie trzymać masy gratów
Jedynym minusem jest fakt, że domek nieco nam budżet zrujnuje, bo mały nie będzie-5,5x4m

Jakbym o sobie czytała . Nawet wymiary domku podobne. U nas realizacja zapowiedziana na przyszły tydzień.
Basiula 16:34, 16 lip 2016

kaz742011 napisał(a)

Jakbym o sobie czytała . Nawet wymiary domku podobne. U nas realizacja zapowiedziana na przyszły tydzień.

O, to już zaraz! Ja muszę z miesiąc poczekać, teraz będziemy robić wylewkę pod ten domek. Mam nadzieję, że wyjdzie ten domek śliczny
Ma być pobielony, z czarnym dachem i ma być obrośnięty bluszczem i chyba winoroślą. Już się nie mogę doczekać.