Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W basiowie - kiedyś tu będzie ogród...

W basiowie - kiedyś tu będzie ogród...

Basiula 15:26, 21 lip 2016

A wiesz,może to nie tak źle limki, przynajmniej u mnie gęściej rosną, mają ładniejszy pokrój. Może się okazać, że będziesz zadowolona z nich bardziej niż w vanilek. Ponoć się też ładniej "starzeją", ale to tylko zasłyszane. Się okaże.
kaz742011 16:01, 21 lip 2016

Wyglądają spoko, rosną jak głupie więc też mi przyszła taka myśl żeby zostały. Poczekam do przyszłego sezonu jak będę obsadzać resztę ogrodu. Jakby co to mam je gdzie przenieść bo akurat 6 mam w innych miejscach zaplanowane.
Basiula 16:34, 21 lip 2016

Zostaw, zostaw, nie pożałujesz
kaz742011 16:49, 21 lip 2016

Na razie mi się podobają więc eksmisja im nie grozi. Ale co będzie później to się okaże.
Basiula 17:31, 21 lip 2016

Ah, sądzę, że je pokochasz
kaz742011 18:46, 21 lip 2016

Basiula napisał(a)
Ah, sądzę, że je pokochasz

Już je kocham.
wrobelki 18:58, 21 lip 2016

Piękne te Twoje Limki i Vanilki, a zdjęcia mają tak cudne kolory muszę z moim aparatem pokombinować bo też bym takie chciała Ja mam Limki bardzo młode, ale są super sztywne mają co prawda po trzy gałązki ale na każdym kwiat Jeden się już rozwija jeszcze do końca troche zostało a już jest jak dłoń cudny
elka_ 20:56, 21 lip 2016

Witam się, Basiu, w twoim wątku

Masz komfortowe zakładanie ogrodu , bo z projektem Szefowej nie musisz się głowić gdzie, co i czy będzie pasowało po prostu luxus.

Już jestem ciekawa jaki będzie finał, bo dotychczasowe nasadzenia zapowiadają się pięknie

Podziwiam warzywnik, chyba rzeczywiście ta ziemia z pieczarkarni daje roślinom czadu , pomidory potwory

Pozdrawiam i zaznaczam
Basiula 11:32, 22 lip 2016

wrobelki napisał(a)
Piękne te Twoje Limki i Vanilki, a zdjęcia mają tak cudne kolory muszę z moim aparatem pokombinować bo też bym takie chciała Ja mam Limki bardzo młode, ale są super sztywne mają co prawda po trzy gałązki ale na każdym kwiat Jeden się już rozwija jeszcze do końca troche zostało a już jest jak dłoń cudny

Hahaha, moja droga, ja robię foty aparatem w telefonie i to raczej niezbyt wyszukany model Ale dziękuję Ci za słowa uznania.
A Twoje hortki na pewno będą w przyszłym roku już wielkie
moje w zeszłym roku to były właśnie 3 patyczki

Basiula 11:34, 22 lip 2016

elka_ napisał(a)
Witam się, Basiu, w twoim wątku

Masz komfortowe zakładanie ogrodu , bo z projektem Szefowej nie musisz się głowić gdzie, co i czy będzie pasowało po prostu luxus.

Już jestem ciekawa jaki będzie finał, bo dotychczasowe nasadzenia zapowiadają się pięknie

Podziwiam warzywnik, chyba rzeczywiście ta ziemia z pieczarkarni daje roślinom czadu , pomidory potwory

Pozdrawiam i zaznaczam

Ah jakie miłe odwiedziny

Masz rację, komfort jest nieprawdopodobny. Teraz tylko planuję co pierwsze kupić i nic ponadto
Ziemia pieczarkowa to skarb, mówię Ci, u teściów też warzywa bujne jak nigdy.
Tak że jak masz dostęp to polecam