Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

Margo2 22:30, 09 paź 2024

Bardzo dziękuję za fotki.
Bardzo lubię leśne ogrody. Mają niesamowity klimat.
Widzę, że masz piwniczkę.
Korzystasz?
Super sprawa
malgol 16:49, 24 paź 2024

Dzieki Gosia,ze jeszcze zagladasz i nie stracilas cierpliwosci No jakos wiecznie czasu brakuje na forum...
Tak, korzystamy z piwniczki. Trzymam zima ziemniaki, wino...w swieta gary z jedzeniem,ktore nie wchodzi do lodowki fajna sprawa .caly rok jest tak ok 10 stopni
Zana 19:28, 31 paź 2024

malgol napisał(a)
I takietamy póki slońce

Oj Gosia, Gosia... Z takiego cudnego ogrodu tak mało fotek. Dawaj tu aktualne jesienne
Te sobie cytuję, są takie urocze Z lipca, a raptem dwie strony wcześniej.
Widzę, że "moje" tawułki mają się u Ciebie dobrze (o ile to te moje na fotkach). Moje niestety w tym roku bardzo kiepsko, mazowiecka susza im się nie przysłużyła
malgol 12:07, 15 lis 2024

Hej Anula Fajnie,ze wpadłąś. No przyznaje się bez bicia ,że zaniedbałam forum. Choć czasem do was zaglądam
Twoje tawułki mają sie nieżle, nawet już dzieliłam i przesadzałam w inne części ogrodu. Uwielbiam je Szkoda ,że dość krótko kwitna jak na moje potrzeby. Susza daje im często w kość więc biegam z konewką.
U mnie trochę zmian choć oczywiście nie uwieczniłam na zdjęciach... Wycięłam 2 straaasznie wysokie sosny blisko domu bo bardzo dużo juz cienia dawały nawet od strony południowej i dodatkowo sypały igliwiem na fotowoltaikę. Dzięki temu mogłam posadzić dwa kolumnowe ambrowce... liczę ,że wiosną jak puszcząlistki pochwalę się nimi Teraz to już tylko patyki. Aaa, i jeszcze jedno ! posadziłam derenia odmiany chińskiej. Słusznej już wielkości ok. 1.6 więc powinien wiosną byc porządnie widoczny na rabacie
Zaraz pokażę kilka fotek jesiennych lubię jednak jesień..
malgol 12:17, 15 lis 2024

malgol 12:20, 15 lis 2024

malgol 12:22, 15 lis 2024

Niestety Anula, foty nie takie jak TwojeW telefonie wygladaja lepiej
Zana 16:41, 15 lis 2024

Kochana, foty piękne A mój Jordan Twojemu do pięt nie dorasta No Twój cudnie się prezentuje
malgol 20:39, 15 lis 2024

No uwiebiam mojego Jordana w tym sezonie przymarzl wiosna i koncowki wszystkich prawie lisci przez caly sezon mial suche i zwiniete. No nie byl to ciekawy widok a i przebarwil sie dyskretniej niz rok temu. Moze to tez z powodu tych przemarznietych listkow. Zazwyczaj lsni kolorami tfu tfu, zeby nie zapeszyc,ha,ha
Makao 23:38, 15 lis 2024

Łał, cudnie ciepły krajobraz. Bajka