Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 19:02, 21 sty 2017

Aneta, oprócz Lidla to ja nie wiem gdzie teraz mogłyby być ciemierniki do kupienia. Nawet Rajski ogród zamknięty do końca miesiąca.ogrodniczy w pobliżu mojego domu też nieczynny. Nie wiem gdzie dziewczyny z Ogrodowiska je kupują
Przypomniało mi się że w ubiegłym roku widziałam w Rajskim ogrodzie ciemierniki, ale bliżej wiosny. Wtedy gdy poszłam kupować stokrotki i narcyzy
Danucha 20:39, 27 sty 2017

Ale w Rajskim na wiosnę były w koszmarnej cenie. Spróbuj przez neta.
Danucha 20:52, 27 sty 2017

Małgosik co planujesz na wiosnę?. Jakie zakupy? Bo ja już w blokach startowych. Mam okropne braki w drzewostanie, ach ten Twój las... Sarny, dziki, liski tez spotykam, ale widoczki u mnie gołe jakieś. Mus posadzić drzewka, ale żeby nie zacienić ogrodu, ot wyzwanie.
Nett 22:11, 27 sty 2017

Danucha napisał(a)
Małgosik co planujesz na wiosnę?. Jakie zakupy? Bo ja już w blokach startowych. Mam okropne braki w drzewostanie, ach ten Twój las... Sarny, dziki, liski tez spotykam, ale widoczki u mnie gołe jakieś. Mus posadzić drzewka, ale żeby nie zacienić ogrodu, ot wyzwanie.

Danusia a jakie dzrew planujesz kupić i gdzie?
malgol 22:42, 27 sty 2017

Dziewczyny, ale Wam zadroszcze zakupu drzew...też bym chciała bo tyle różnych pięknych jest ale musiałabym wyciąć najpierw moje
Dlatego zrekompensuje sobie zakupem wiosna choin, cisow i dereni to też jakby drzewka
Danusia, nie moge się już doczekać tych zakupów i sadzenia
malgol 22:44, 27 sty 2017

Dana, powiedz mi tylko gdzie można kupić koło Nas w dobrej cenie?
Danucha 17:06, 29 sty 2017

Planuję dosadzić trzy magnolie wzdłuż północnej granicy działki, są tam już dwie dosyć spore, od frontu ambrowce Gumball szt. 4 (południe, zachód). Siedzę od kilku dni w necie i szukam. Przy samym tarasie dwie szt. choiny kanadyjskiej, formowanej w kulkę na wysokim pniu. Jedną mam, tylko muszę przesadzić, drugą dokupię
Danucha 17:07, 29 sty 2017

malgol napisał(a)
Dana, powiedz mi tylko gdzie można kupić koło Nas w dobrej cenie?

Poszło na priv
Kokesz 18:04, 29 sty 2017

malgol napisał(a)
Aneta, oprócz Lidla to ja nie wiem gdzie teraz mogłyby być ciemierniki do kupienia. Nawet Rajski ogród zamknięty do końca miesiąca.ogrodniczy w pobliżu mojego domu też nieczynny. Nie wiem gdzie dziewczyny z Ogrodowiska je kupują
Przypomniało mi się że w ubiegłym roku widziałam w Rajskim ogrodzie ciemierniki, ale bliżej wiosny. Wtedy gdy poszłam kupować stokrotki i narcyzy

W Biedr... są. A bliżej wiosny na pewno w marketach budownanych typu Casto... i Ob...
Danucha 18:07, 29 sty 2017

Ja też nie mogę się doczekać zakupów i sadzenia