Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

jolanka 22:35, 25 lip 2016

Anula, to ile tych Novalisek masz? ;P Bo juz rachubę zgubiłam
jazzy 22:38, 25 lip 2016

Anula, tak patrzę i sobie myślę, że przyjdzie kiedyś taki dzień, w którym wstanę i pojadę do K. Twój ogród zobaczyć na żywca, no i Ciebie, rzecz jasna... chudzielcu
Makao_J 22:44, 25 lip 2016

Metamorfoza kącika bardzo widoczna. Ta fioletowo blada różyczka -Novalis - zainteresowała mnie
Zana 22:52, 25 lip 2016

Juzia działam, ale to wszystko strasznie powoli przez to wywalanie piachu trwa. Zwalam ten urobek pod bramę i jeszcze na dodatek muszę miejscowemu chłopakowi płacić, żeby mi to z działki wywiózł, bo sama to już bym się na amen zatyrała. A eM ma kręgosłup tak kiepski, że nie ma mowy, żeby to zrobił. A doniczki to u mnie porozwalane w wielu miejscach, najczęściej już tak padam, że nie mam siły ich sprzątać.

Aga Taaak, bardzo słodka mordęga. Życzę najgorszemu wrogowi. Cieszę się, że zaglądasz, ja też nie zawsze piszę. Ogarnięcie wątków, które mam zaznaczone przerasta moje możliwości czasowe, więc też ograniczam się często do czytania i oglądania zdjęć.

Ania obawiam się, że żaden telefoniczny aparat nie zastąpi lustrzanki. Mój eM też ma wypasiony telefon a jak zgrywamy jego zdjęcia na kompa to jednak widać, że to nie to co dobry sprzęt. A w telefonie niby super wyglądają.

Kasya no widzisz, tak mnie urzekły, że nie mogłam nie kupić Nasionka jak mi się uda zebrać oczywiście masz jak w banku. Moje doświadczenie w zbieraniu nasion nader kiepskie jest. Na razie udało mi się z orlikiem dla Basi.

Jolanka Novalisek mam na tej rabacie cztery sztuki i to wszystkie jakie mam. Więcej na razie nie planuję.
Zana 22:57, 25 lip 2016

Jazzy ale mnie rozbawiłaś A to byś się mogła zdziwić, zdjęcia lepiej mi wychodzą niż real wygląda, ha, ha. Ale jak Cię najdzie taki dzień to wpadaj siostro chudzielcowa

Ania Novalis to róża budząca skrajne emocje. Jedni ją uwielbiają, inni nie znoszą jej koloru. Widziałam ją do tej pory jedynie na zdjęciach i mnie się bardzo podoba. Ale cała prawda wyjdzie w przyszłym roku, jak się mam nadzieję rozrośnie.
Zana 23:07, 25 lip 2016

I na dobranoc takie zdjęcia rozpryskującego się strumienia wody (sąsiad podlewał sobie akurat trawniczek):

Makao_J 23:08, 25 lip 2016

Tak kolor ma wątpliwy ale wśród różowych i żółtych kolorów wyglądałaby idealnie i to do mnie przemawia.
Zana 23:11, 25 lip 2016

A jak podniosłam głowę do góry to... oj niedługo koniec lata

Zana 23:14, 25 lip 2016

Ania też mi się wydaje, że dobrze by się zgrała z różowymi albo żółtymi. Taki ma właśnie nieoczywisty kolor, dziwny jak na różę, bladoliliowy.
agata19762 23:18, 25 lip 2016

Kobieto ....dramat...nie wiesz co mówisz.
Szalejesz z robotą, roślinami
Wpadłaś po same uszy w wir ogrodowy.